Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Ageless Boosting Cream - Dokumentert effekt på rynker!

23 april 2024 – Marina Engervik

 

Ageless Boosting Cream har vært under lupen hos profilerte dermatologer, hvor kremen har gjennomgått en sammensatt klinisk test - Og med strålende resultater! 

Vi testet kremen på tre forskjellige ting: Rynkedybde, elastisitet og fuktighet.

 

Klinisk testing

Testen ble utført av tredjeparts dermatologisk test-laboratorium i Tyskland og den kliniske testen ble gjort på 20 kvinnelige testpersoner mellom 35-64 år, hvor gjennomsnittsalderen var 49 år. Testpersonene brukte Ageless Boosting Cream hver morgen og kveld. Testen starter med at alle personene blir målt med medisinske instrumenter for å se hva rynkedybde, elastisitet og fuktighetsnivå er i huden før teststart. Etter 14 dager med bruk av Ageless Boosting Cream måles dette på nytt, også måles verdiene en siste gang etter 28 dagers bruk. Gjennom hele testperioden har testpersonene kun brukt Ageless Boosting Cream i halve ansiktet. Slik at dermatologene kan teste virkningen av Ageless Boosting Cream opp mot det ubehandlede området i ansiktet.

100% (20 av 20) av alle kvinnene i testen fikk mindre rynkedybde og lengde, økt elastisitet og fuktighet i huden! Dette er virkelig helt utrolige resultater! Det er spennende å se at etter kun 14 dager hadde 100% av testpersonene forbedret hud, og disse gode resultatene økte enda mer etter 28 dager. Det vi lærer av dette er at daglig bruk av Ageless Boosting Cream vil stadig forbedre huden din.

Les videre for å gå litt mer i dybden på disse resultatene som beviser at Ageless Boosting Cream virkelig fungerer som en effektiv anti-aging krem.

 

Rynkedybde 

Målt med PRIMOS compact high-res S/N 108-00041

Ageless Boosting Cream er virkelig en krem som hjelper mot rynker. 100% (20 av 20) av testpersonene hadde etter 28 dager en gjennomsnittlig reduksjon av rynkedybde på hele 16%! (Dette er svært mye med tanke på at de kun brukte kremen i 4 uker, og man kan utfra testen forvente at dette vil øke etter lengre bruk.)

Wrinkle depth Marina Miracle Ageless Boosting Cream

Elastisitet og fasthet i huden

Cutometer MPA580

Ageless Boosting Cream var også overlegen på å øke elastisitet og fasthet i huden. 100% (20 av 20) fikk gjennomsnittelig 15% økt elastisitet i huden.

 

Marina Miracle Ageless Boosting Cream elasiticity test

Fuktighet

Corneometer MPA 5 CPU S/N 10359198; probe S/N 11284692

For å måle fuktighet i huden brukes et instrument som heter korneometer. Målingen fungerer ved å utnytte det faktum at vann og andre stoffer har forskjellige evner til å lede elektrisitet. Dette skiller vannholdige deler av huden fra andre materialer og lar instrumentet måle fuktighetsnivået i huden.

Ageless Boosting Cream var enestående når det kom til å øke fuktigheten i huden! Etter 28 dager med bruk av Ageless Boosting Cream hver morgen og kveld så hadde 100% (20 av 20) av kvinnene fått i gjennomsnitt hele 38% økt fuktighet i huden! Dette beviser at vår fantastiske anti-age krem virkelig leverer når det kommer til å bygge opp fuktigheten i huden. Dette vil også forebygge videre aldring av huden! Fordi den voksne huden får all den fukt og næring den trenger!

Skin hydration Ageless Boosting Cream

 

Les mer om Ageless Boosting Cream.