Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Intervju med diamantkunde - Sølvi Murvold

18 oktober 2024 – Martin Engervik

I vår kundeklubb kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng. Vi ønsker selvfølgelig å vite mer om hvem våre kunder er og sender noen spørsmål når en kunde oppnår diamantstatus. Vi håper også at det kan være gøy for andre kunder å se hvem disse diamantkundene er.

Dette er vår Diamant; Sølvi Murvold (56år)!

 

 

Hvem er du?

Jeg er ei dame som bor i Trøndelag. Jeg har to døtre på 17 og 20 år. 17-åringen bor hjemme, mens min eldste datter har flyttet ut av redet. Jeg har kjæreste og hund; storpuddelen Samuel.
Jeg har mitt eget firma, som jeg har drevet siden 2008. Det er et reklamebyrå, hvor hovedtyngden av mine kunder er layout av trykte magasin.

 

Ny diamantkunde - Sølvi Murvold

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg har layout på et fagblad for hud- og kosmetikkbransjen, Kosmetikk. Der har vi hatt flere artikler skrevet av Marina, i tillegg til at de annonserer for sine produkter.

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg bruker rens, oljer, øyekrem og dag/nattkrem. Renser hud morgen og kveld, og bruker peeling av og til. Noen ganger ansiktsmasker som tilfører fukt, eller anti-age virkende midler.

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Jeg er mye ute i frisk luft med hunden vår, og er ganske avhengig av nok søvn for å fungere. Det tror jeg er godt for både det meste, alt fra hud, kropp og psyke. Er svært måteholden når det kommer til å drikke alkohol. Drikker nesten aldri brus, aldri smakt energidrikk. Det mener jeg er svært usunt for kroppen, det samme gjelder snus og røyk.