Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

NYHET! Fresh & Silky Foaming Cleanser

28 november 2021 – Marina Engervik

Fresh Silky Foaming Cleanser with lemons

Vi har lenge hatt lyst å lage en skumrens som IKKE tørker ut huden, og endelig er den her! Fresh & Silky Foaming Cleanser er en 4 i 1 multi-ansiktsrens med et mildt og silkemykt renseskum med en oppløftende sitrusduft som både fjerner sminke, renser og eksfolierer huden samt tilfører probiotika som styrker hudbarrieren.

Skumrensen kommer på en 100 ml flaske med en pumpe som pumper ut deilig skum som er spesielt designet for å ikke tørke ut huden og vil rense huden effektivt samtidig som den tilfører næring og holder på fuktigheten i huden. Huden etterlates forfriskende ren og silkemyk.

 

Fresh & Silky Foaming Cleanser vil...

○ Rense huden effektivt samtidig som den bevarer fuktigheten i huden

○ Fjerne all makeup (også vannfast samt øyemakeup)

○ Denne rensen er oljefri og kan derfor brukes på vippeekstensions

 

Hvordan du kan bruke skumrensen

Fresh & Silky Foaming Cleanser kan fint brukes av alle hudtyper, men er spesielt godt egnet for deg som har kombinert / fet / akne hud. Den brukes hver morgen og hver kveld. Pump en gang, masser inn på våt hud og skyll av. 

Denne skumrensen kan også brukes som en eksfolierende dypt rensende maske 1-2 ganger i uken. Da renser du først huden helt ren og tørk den tørr. Ta så på skumrensen og masser inn. La virke i 1 minutt og skyll av. 

 

Hvordan skumrensen kan brukes i kombinasjon med vår klassiker Sweet & Creamy Oil Cleanser: 

Vår nye skumrens er perfekt å bruke til dobbeltrens sammen med Sweet & Creamy Oil Cleanser. Har du tørr hud renser du først med skumrensen (Fresh & Silky Foaming Cleanser) og etterpå med oljerensen (Sweet & Creamy Oil Cleanser) på denne måten får du renset huden først med å fjerne alt smuss og makeup og deretter vil oljerensen ta bort rester og samtidig tilføre fuktighet tilbake til den tørre huden.

Har du kombinert, fet eller uren hud kan du gjøre motsatt, da renser du først med oljerensen (Sweet & Creamy Oil Cleanser) og deretter med skumrensen (Fresh & Silky Foaming Cleanser). Denne dobbelrensemetoden vil først løse opp talg og smuss i huden med oljerensen for så å vaske bort alt av rester og gi en forfriskende ren hud med skumrensen til slutt.

 

Ingredienser til skumrens

Nøkkelingredienser

sjekk99,9% Naturlige Ingredienser

sjekk91% Sertifiserte Økologiske Ingredienser

sjekkVegansk

sjekkDermatologisk testet

sjekkProbiotisk

sjekkOljefri skumrens

 

Vi tror på at en konstant balanse i huden er nøkkelen til en sunn hud. Det er så viktig at et produkt som bare skal være på huden i en kort tid, som denne ansiktsrensen, at de virksomme og næringsrike stoffene rekker å trekke inn før man skyller det av igjen. Derfor har vi valgt ut ingredienser som vil gi huden superrask mikronæring ved hjelp av probiotisk ferment og andre aktive ingredienser som huden raskt kan nyttiggjøre seg av.

Rensen inneholder ikke såpe. Huden renses ved hjelp av vaskeaktive stoffer som er svært milde mot huden og fungerer ved å oppløse avfallsstoffer og smuss på huden i stedet for å løse opp og tørke ut de naturlige oljene i huden slik som vanlig såpe gjør. Når du da får disse milde vaskeaktive stoffene sammen med probiotisk ferment som styrker hudbarrieren vil man få en effektiv og behagelig renseopplevelse som gjør både deg og huden din glad!

Vi har formulert denne skumrensen med tanke på at den hele tiden bevarer fuktigheten i huden. Disse ingrediensene vil motvirke uttørking av huden og tilbringe fukt til huden under rens:

 

Polyglutaminsyre

Polyglutaminsyre er en naturlig ingrediens utvunnet fra fermenterte soyabønner og defineres som en type peptid. Denne superingrediensen er storebroren til hyaluronsyre. Den holder på fuktighet opptil 5000 ganger mer enn sin egen molekylære vekt og er derfor også 5 ganger mer effektiv enn hyaluronsyre (som holder 1000 ganger sin egen vekt i vann). Polyglutaminsyre er en ettertraktet og luksuriøs ingrediens som vanligvis ikke brukes i produkter som skal vaskes av. Vi har valgt å bruke den likevel fordi vi ser at den bidrar til å holde på fuktigheten i huden under rens og vil derfor motvirke uttørking av huden. 

 

Probiotisk fermentert agurk og ris

Både agurk og ris er kjent for å være svært beroligende og fuktighetsgivende på huden og probiotika vil styrke hudens barriere. Probiotisk ferment er proppfullt av mikronæring som aminosyrer, vitaminer og peptider som huden kan ta til seg hver gang du renser huden. Ris har vist seg gang på gang å være en skikkelig superingrediens fordi den har en beroligende effekt og virker antiinflammatorisk. Risekstraktet vi bruker er laget av økologisk ris med skall ved hjelp av japansk fermenteringsteknikk. Den vil bidra til å roe ned huden når den blir stresset av å bli renset og kan også over tid minske synlighet av solskader og pigmentering i huden.

 

Fruktooligosakkarid

Fruktooligosakkarid er et naturlig søtningsmiddel som utvinnes fra sikorirot og brukes som prebiotika som vil styrke og gi næring til hudens egen mikroflora. Dette bidrar til å opprettholde og styrke balansen i huden under og etter rens. En enkel men viktig ingrediens i vår skumrens.

 

Lactic acid

Dette er en melkesyre, en type AHA syre, som vil fjerne døde hudceller og jevne ut hudtone og hudtekstur. Melkesyre vil man se effekten av når man bruker skumrensen over tid (daglig i to-tre måneder) og da vil man merke at fine linjer, aknearr og pigmentering blir mindre synlig og at huden blir jevnere.

 

Gå til Fresh & Silky Foaming Cleanser

Skumrens