Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle - Lansert i Tyrkia

18 september 2023 – Martin Engervik

Vi er så stolte over å kunne fortelle at vi har nylig lansert i Tyrkia! Vi tok en liten prat med Aylin som er ansvarlig for merket og som nylig flyttet til Tyrkia.

Marina Miracle i Tyrkia

Aylin avbildet på besøk hos en ny forhandler i Tyrkia.

 

Vil du kort fortelle oss hvem du er?

Mitt navn er Aylin Gamze Cakiroglu. Jeg ble født i 1993 i Bergen, Norges nest største by. Etter at jeg uteksaminerte fra Hacettepe Universitet – Engelsk språkvitenskap, reiste jeg tilbake til Norge og startet min egen bedrift.

 

Hvordan ble du kjent med Marina Miracle?

På grunn av min interesse for skjønnhet og estetikk siden barndommen, har jeg hele tiden undersøkt og prøvd å finne det som er best for meg selv. Slik ble jeg kjent med Marina Miracle. Da jeg først så merket var det første som fanget min oppmerksomhet at produktene var spiselige. Jeg vil tross alt ikke bruke noe på huden min som vi ikke kan spise! Dessuten imponerte det meg stort at det er økologisk og naturlig. Merket er cruelty-free og blir produsert i mitt andre hjemland, Norge!

 

Marina Miracle er et helt nytt merke i Tyrkia, vil du snakke litt om målene dine?

Som Tyrkias distributør av Marina Miracle så er jeg er stolt over å kunne bringe et slikt kvalitetsmerke til det tyrkiske markedet. Mitt største mål er å vokse stødig i det tyrkiske markedet og å introdusere kvalitetsmerke til alle i Tyrkia. Jeg tror virkelig dette er et merke som alle i Tyrkia trenger å prøve!

 

Vi gleder oss sammen med Aylin og bli gjerne med å tipse venner og bekjente i Tyrkia om merket vårt! Her er link til den lokale nettsiden: Marina Miracle Tyrkia