Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju med Diamant nr 326 - Marianne Kayser Bakke

13 oktober 2023 – Martin Engervik

I vår kundeklubb kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng. Vi ønsker selvfølgelig å vite mer om hvem våre kunder er og sender noen spørsmål når en kunde oppnår diamantstatus. Vi håper også at det kan være gøy for andre kunder å se hvem disse diamantkundene er.

Dette er vår Diamant nr 326, Marianne Kayser Bakke!

 

 

Hvem er du?

Mitt navn er Marianne og jeg er 49 år. Jeg bor mellom fjord og fjell på vestlandet, og er veldig glad i disse omgivelsene. Her trives jeg med å være en del ute og i aktivitet, med fantastiske turområder.

 Diamant - Marianne Bakke

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg har blitt stadig mer opptatt av hva jeg bruker av toalettsaker, da jeg så langt det lar seg gjøre, ønsker at produktene jeg bruker skal være både dyrevennlige, miljøvennlige og vennlige mot min kropp. Dette merket oppdaget jeg gjennom en annen nettbutikk som fører rene produkter. Etter å ha prøvd Amaranth olje, måtte jeg prøve andre produkter i samme merke, for den var så utrolig deilig.

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg bruker Skumrens og Ansiktsessens, Vippeserum og Leppebalm. Shea ansiktsmaske, og litt ulike ansiktsoljer og serum. Negleoljen bruker jeg også.

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

For meg er det viktig å komme meg ut å få frisk luft og dagslys, og gjerne litt sol om mulig, og nyte flotte naturopplevelser. God mat, gode samtaler, nok søvn, mye latter, og en god kombinasjon av aktivitet og hvile. Det nærer kropp og sinn.

 

Vi takker Marianne og sender en Amaranth Day & Night Cream i posten :)