Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju med Diamant nr 261 - Maria Øverland-Andreassen

21 august 2023 – Martin Engervik

I vår kundeklubb kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng. Vi ønsker selvfølgelig å vite mer om hvem våre kunder er og sender noen spørsmål når en kunde oppnår diamantstatus. Vi håper også at det kan være gøy for andre kunder å se hvem disse diamantkundene er.

Dette er vår Diamant nr 261, Maria Øverland-Andreassen!

En av våre beste kunder Maria Øverland-Andreassen

 

Hvem er du?

Maria Øverland-Andreassen 39 år. Jeg er glad i venner og familie. Det betyr mye for meg. Også er jeg glad i å være ute, gå tur og trene.

 

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg har vært plaget med sensitiv hud spesielt etter at jeg ble 30 år. Da begynte jeg å reagere på mat, fargestoffer og noen typer sminke. Jeg fikk tips av flere venninner om at Marina Miracle hadde gode produkter for sensitiv hud. Men jeg var skeptisk fordi jeg hadde dårlig erfaring med å bruke olje på huden. Jeg fikk prøve produktene av en venninne og merket med en gang at det gjorde godt for huden. Huden sluttet å svi og var ikke stram eller hard lengre. I tillegg begynte huden etter hvert å få gløden tilbake.

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg bruker Herbal Face Oil, Shea Hydration Mask og Sweet and Creamy Oil Cleanser. Av og til unner jeg meg nattserum.

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Jeg tror det synes både på huden, men også generelt, hvordan vi har det. Så det å ha gode venner rundt seg, ta vare på de man er glad i og ikke minst ta gode valg som gjør at man lever ett godt liv - er utrolig viktig :)

 

Vi takker Maria og sender et Amaranth Night Serum i posten :)