Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Frisør M i Sogndal

13 juni 2023 – Heidi Ude

Vi ønsker vår forhandler Frisør M velkommen! Trine(hudpleier) og Malene(frisør) startet denne salongen sammen i Sogndal. Vi er så glade å ha Frisør M som forhandler og der får du fantastiske ansiktsbehandlinger og hårbehandinger.

"Jeg ville gjerne tilby kundene mine noe unikt. Jeg undersøkte markede nøye etter en økologisk serie som både er effektiv, oversiktlig og samtidig bærekraftig. 

Da jeg kom over Marina Miracle fanget dette min interesse. Etter å ha testet produktene selv og fått familie medlemmer, som i alle år har slitt med problemhud/ eksem, til å teste dem ut, er jeg ( og dem ) helt frelst! 

Min opplevelse er at produktene tilfører huden min nøyaktig det huden min trenger og gir en nydelig glød. Og det beste er at resultatet kan oppnås ved en meget enkel hjemmerutine bestående av kun tre trinn : rens, maske, ansiktsolje.  At produktene er norsk produserte er i tillegg et Mega pluss!!"

Du kan booke time hos Frisør M her:

https://frisormas.no/