Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Hvordan bruke olje som primer

19 oktober 2016 – Katrine Albarocco

Katrine blogg Marina Miracle olje som primer

Jeg har brukt Marina Miracle i en god periode nå og jeg har oppdaget at noen av produktene kan fungere som multiprodukter. Jeg er utdannet makeup-artist så dette var en liten revolusjon for meg som jeg bare må dele med dere!

 

Kutt ut primeren din

Primer er egentlig bare enda et unødvendig lag med sminke, så hvorfor ikke bruke noe som både pleier huden din og som i tillegg dekker dine behov? Jeg har eksperimentert med både Herbal Face Oil og Acne Fight Serum, hvor jeg har kuttet ut primeren min og kun brukt olje under foundation. Man bruker primer for å få sminken til å holde seg utover dagen, for å få en frisk glød og som dekker ens personlige behov. 

 

Olje som primer

Mitt hovedfokus er å ha en fin glød, så jeg har alltid valgt en primer som også kan gi meg glød. Men nå har jeg sluttet helt med primer fordi jeg oppdaget at ansiktsoljen jeg brukte dekket både mitt behov for glød og at sminken holder seg fin mye lengre. Både Herbal Face Oil og Acne Fight Serum har fungert utmerket som primer for meg.

 

Tre steg til en fin glød

Punkt1Steg 1: Rens huden godt med Sweet and Creamy Oil Cleanser.

Punkt2Steg 2: Påfør den ansiktsoljen som passer huden din best, la oljen trekke godt inn i huden. (Nå for tiden bruker jeg Acne Fight Serum)

Punkt3Steg 3: Påfør noen ekstra dråper rett før du begynner å legge sminken din.

Når du har følgt disse tre stegene vil du merke at oljen har lagt igjen en fin glød på huden som skinner igjennom sminken din!

 

Skrevet av: Katrine Albarocco

 

Lignende saker for deg: 

3 Grunner til å velge naturlig hudpleie >>

Ansiktsolje mot tørr hud >>

Hvordan få vakker hud >>