Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Costume elsker vårt Amaranth Night Serum

28 august 2018 – Marina Engervik

Costume skriver om Marina Miracle

Costume om Amaranth Night Serum og Marina Miracle

(Dette er ikke betalt reklame)

Costume har i September 2018 skrevet en artikkel om norsk skjønnhet. Flere fra redaksjonen har selv testet våre produkter og de er svært begeistret. Derfor inkluderte de Marina Miracle som et av merkene de ville nevne i denne artikkelen.

Costume skriver:

''Norsk skjønnhetsbransje er i vinden som aldri før, og vi skjønner hvorfor. Her er merkene vi tror og heier på og noen av stjerneproduktene deres.

Marina Miracle

Marina Engerviks historie startet allerede da hun i ung alder slet med akne, tørr og atopisk hud. Da ingenting fungerte, bestemte hun seg for å fikse problemet selv, og eksperimenterte seg frem til en mirakelolje hjemme på kjøkkenbenken. Resultatet ble bestselgeren Herbal Face Oil, og vips, så var Marina Miracle født. Siden har hun utvidet serien med økologiske sertifiserte hudpleieprodukter med urter som hovedingrediens - helt fri for syntetiske og animalske kjemikalier. Hun har også åpnet en egen butikk på Frogner i Oslo, og vunnet en rekke priser i de grønne kategoriene. Vi elsker blant annet det pleiende stjerneproduktet Amaranth Night Serum.''

 

Les mer om Amaranth Night Serum her.

 

Lignende artikler for deg

Costume skriver om verdens deiligste ansiktsolje

Costume intervjuer Marina, gründer av Marina Miracle

Vår ansiktsrens anbefales av Costume