Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Camilla Cecilia tester oljer

27 juni 2017 – Marina Engervik

Camilla blogger om Marina Miracle ansiktsolje

Foto: http://nouw.com/camillacecilia

Camilla Cecilia er kjempedyktig og har en nydelig skjønnhetsblogg! Hun har testet to av ansiktsoljene våre, Herbal Face Oil og Amaranth Face Oil. Her kan du lese hva hun skriver:

''Hei, hvordan har dere det? I dag tenker jeg å tipse dere om noen gode naturlige produkter. I samarbeid med Marina Miracle har jeg vert så heldig å få teste disse økologiske flotte produktene. Nå har jeg brukt disse produktene en lang periode, og ønsker nå å dele min mening om dem med dere! Produktene deres er 100% naturlige og økologiske. De er også utviklet og laget i Norge. De tester IKKE produktene sine på dyr.''

 

MARINA MIRACLE - HERBAL FACE OIL

''Mange tenker sikkert at når det er ansikts-olje så blir man fryktelig fet og oljete i huden, men disse trekker raskt inn og man blir på ingen måte ekkel på huden. Jeg har jo tidligere skrevet at jeg har kombinasjons hud som gjør at jeg er veldig tørr og flasser enkelte steder i ansiktet, mens andre steder er jeg ganske fet i huden. Men det at jeg flasser synes jeg selv er det største problemet, for det synes så godt også merker jeg at huden er irritert.

Derfor tenkte jeg at Herbal Face Oil ville være perfekt for meg å prøve! Og jeg synes denne fungerer godt mot de tørre områdene. Jeg flasser mindre og er mindre tørr når jeg bruker denne fast. Den er også næringsrik og balanserer huden. Den inneholder blant annet jojoba, avokado, bringebær og aloe vera som gir huden dyp næring. Man kan enten bytte den ut med dagkremen, eller blande den Sammen med dagkremen. Man kan bruke den både til dagkrem (base under sminken) og til nattkrem. Jeg liker også veldig godt flaskene, synes de pynter fint opp i baderoms-hylla, hehe!''

Herbal Face Oil

Les mer om Herbal Face Oil her.

 

Marina Miracle eske

Foto: http://nouw.com/camillacecilia

MARINA MIRACLE- AMARANTH FACE OIL

''Amaranth Face Oil er en helt naturlig og økologisk anti-age ansiktsolje som føles god på huden. Ekstrakt fra arktiske tranebær er fulle av aktive antioksidanter som regenerer huden og øker elastiteten. Oljen inneholder også mange andre gode ingredienser som er bra for huden! Les mer om innholdsstoffene på nettsiden til Marina Miracle. Oljen gir også huden mye fuktighet og glød. Noe som merkes godt!

Denne bruker jeg enten som dagkrem eller sammen med dagrem, men mest av alt har jeg brukt den andre som dagkrem og smurt meg inn med denne før jeg legger meg så den får virke godt og i fred mens jeg sover. Jeg har hørt at man burde begynne med anti- aging produkter i starten av 20-årene, men jeg er nå 25 år og har altså ikke startet med det før jeg mottok denne anti- aging oljen. Men nå har jeg iallefall startet, så jeg får veldig god samvittighet når jeg bruker denne, hehe! Jeg er jo veldig opptatt av hudpleie, men har liksom sett for meg at hvis jeg skulle starte opp med anti- aging produkter så måtte jeg smøre meg inn med parabener og mye annet "dritt" for å si det rett ut. Så derfor har jeg utsatt det og ikke tenkt så mye mer over det. Men altså, nå har jeg en anti- aging olje som er 100% naturlig og økologisk som i tillegg føles god mot huden. - Mer fornøyd kan jeg ikke bli.''

Amaranth Face Oil

Les mer om Amaranth Face Oil her.