Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Lilalife sin store favoritt

19 juli 2017 – Marina Engervik

Line fra Lilalife anbefaler Marina Miracle

Foto: lilalife.no

Lilalife.no er en livsstilsside laget av Line fra Bodø. Hun er utdannet ernæringsterapeut, yogalærer og eksport/markedsfører. Gjennom sin livsstil har hun blitt frisk og deler alle sine erfaringer på sin side. Lilalife.no er verdt et besøk! :)

 

Line har falt pladask for våre rene oljer og hun har skrevet en liten artikkel om oss på siden sin. Her er hva hun skriver:

 

''MARINA ET HUDPLEIE MIRAKEL!

Det meste i kroppen henger sammen, og maten du spiser påvirker også huden din. Har du hudproblemer indikerer dette ofte underliggende ubalanser i kroppen, og da vanligvis fra tarmen. Med enkle grep kan du få ned betennelsestilstander i kroppen og komme i hormonell balanse. Sliter du med huden, så kan jeg love deg at det vil gjøre en stor forskjell.

På samme måte som jeg er opptatt av at maten jeg spiser skal være naturlig og bra for meg, er jeg like opptatt av at det jeg smører på kroppen min skal være naturlig. Det er kanskje lett å glemme at det vi smører absorberes rett inn i blodbanen. Og inneholder kremene giftstoffer og mye annet tull, sier det seg selv at det ikke er gunstig for deg.''

 

Hun fortsetter:

''Rensen til Marina Miracle klarer jeg ikke meg uten. Silkemyk og fuktgivende! Les mer om rensen her.

Når jeg er i Oslo elsker jeg å vandre rundt uten en plan, og bare la intuisjonen lede vei. På denne måten kom jeg over butikken til Marina Miracle, som uten tvil er blitt min STORE favoritt innen hudpleie.

Selv elsker jeg alle produktene til Marina, og det at de er 100% Norsk og naturlig er nesten for godt til å være sant. Anbefaler deg på det varmeste å prøve.''