Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle utvider i Norden

09 juni 2017 – Martin Engervik

Den observante leseren har kanskje sett at vi har jobbet en del med messer og arrangementer i Stockholm. Det har ikke kun vært for å kjøpe med oss vinkvoten til helgen, men vi har også jobbet med planer for ekspansjon. Dette førte til at vi traff Tone Svanlind.

Først vil jeg bare nevne at Sverige har tatt oss fantastisk varmt imot. Det er en fryd å være der og den generelle kunnskapen og interessen for naturlig og økologisk hudpleie er enorm! Vi skal tilbake til en stor messe, Hud & Kosmetik, den 7-8 September og gleder oss allerede!

Tove Svanlind

Tove Svanlind - Tree of Brands

Tove er en fantastisk blid og dyktig dame med ett smittende godt humør og lang erfaring innen hudpleieindustrien. Etter å ha jobbet i mange år for verdens største naturlige hudpleiemerke, brøt hun ut og ble gründeren av Tree of Brands som har som mål å løfte frem neste generasjons naturlige og økologiske skjønnhetsmerker til det nordiske markedet. Det tok oss ikke lang tid før vi forsto at dette var en perfekt samarbeidspartner for oss. Tree of Brands har overtatt ansvaret for Marina Miracle i Sverige, Finland, Danmark og Island.

 

TreeofBrands

 

Dette er en fantastisk god nyhet for kunder og fremtidige forhandlere i disse landene. Forhandlere vil få en dedikert oppfølging og kundene vil fremover kunne kjøpe våre produkter hos mange forhandlere både på nett og lokalt.

 

Følgende nye forhandlere selger allerede våre produkter i Sverige:

STOCKHOLM

Paradiset
Brännkyrkagatan 62-64
Stockholm/Södermalm
 
Paradiset
Regeringsgatan 44
Stockholm/Norrmalm
Paradiset
Siroccogatan 20
Stockholm/Nacka
 
Waxholmskliniken
Gästrikegatan 11
Stockholm

WAXHOLM

Waxholmskliniken
Söderhamnen 4
Vaxholm

 

WEB

 

For oss så er det kjempe spennende å kunne jobbe sammen med slike fantastiske personer og vi gleder oss til å følge utviklingen, ikke bare i Sverige men også i resten av Norden! Følg gjerne med på utviklingen på den Nordiske Instagram kontoen, "marinamiraclenordic":

https://www.instagram.com/marinamiraclenordic/