Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Bli kvitt hormonflekker og stressutbrudd

28 november 2016 – Katrine Albarocco

hvordan bli kvitt hormonflekker med olje

Jeg vil gjerne dele hvordan jeg fikk vekk hormonflekkene mine. I mitt tilfelle var det p-piller som forårsaket hormonutbruddet mitt, jeg vet mange får lignende utbrudd av stress eller lignende belastninger. 

Det var full fest med røde prikker i ansiktet mitt. Det fikk huden min til å se ujevn ut, og jeg følte meg ikke fin uten hudsminke. Heldigvis fikk jeg vekk det verste på under to uker, og jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å få vekk rødheten og at ujevnhetene i huden min dempet seg. Dette er mitt resultat etter bare to uker med bruk av Acne Fight Serum og med fokus på sunt kosthold:

før og etter bilde

Acne Fight Serum hjalp meg med å jevne ut huden min, dempe rødheten fra utbruddet og det har en fantastisk fuktighetseffekt som trekker raskt inn i huden. Fuktigheten fra serumet holder hele dagen og man kan heller ikke klage på lukten som er helt amazing!

Jeg fokuserte også på hva jeg fikk i meg av mat, drikke og kosttilskudd. Å spise næringsrikt og sunt er en utrolig viktig faktor som bør være en prioritering om man har hudproblemer.

 

Tre enkle kostholdstips

Punkt1 Tilfør spirulina i din daglige rutine, enten som shot (bland pulveret med litt vann) eller i en smoothie/juice. Spirulina er et helt fantastisk hjelpemiddel for å oppnå fin hud.

Punkt2 Styr unna alt som inneholder unaturlige stoffer og spis masse grønnsaker. Lag ''grønne tallerkner''.

Punkt3 VANN! Drikk masse vann. Huden kan bli dehydrert innenfra som kan gi hudproblemer. Ved å drikke nok vann blir huden både renset og hydrert innenifra.

 

Skrevet av Katrine Albarocco