Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Ageless Boosting Cream

09 april 2024 – Marina Engervik

ageless boosting cream

Vi har oppgradert Amaranth Day & Night Cream, den heter nå: Ageless Boosting Cream

Vår kjære ansiktskrem, som fort fikk kallenavnet 'amarantkremen', har nå blitt enda bedre og fått et nytt, mer passende navn: Ageless Boosting Cream. Så nå har favorittkremen fått et nytt kallenavn, nemlig 'boostingkremen'! 

Denne oppgraderte versjonen vil virkelig fungere som en booster. Den skal brukes over ansiktsolje og nattserum, både morgen og kveld, for å booste huden din med fukt og næring!

Vi har nå re-lansert Amaranth Day & Night Cream til Ageless Boosting Cream! Ansiktskremen har fortsatt alle de gode egenskapene sine, den friske blomsterduften og den silkemyke konsistensen. Ageless Boosting Cream kommer med flere oppgraderinger, her er de 3 viktigste:

 

1. Nytt superhydrerende fuktekstrakt

Ageless Boosting Cream gir nå enda mer fukt enn noen gang før! Vi bruker to forskjellige typer hyaluronsyrer, lav-molekylær og høy-molekylær, sammen med snøsopp-ekstrakt. Dette gjør at kremen vil gi enda mer intens fuktighet til huden. Du vil merke at kremen vil plumpe huden din full av fuktighet.

 

2. Nå med bio-retinol!

Ageless Boosting Cream inneholder et potent bio-retinol laget av tindvedekstrakt. Med vår unike framgangsmåte for å bryte ned molekyler vil huden nå enda mer effektivt kunne danne ren vitamin A (retinol) i huden. Du får nyte godt av alle de gode tingene retinol er kjent for: Øke kollagen og elastin i huden, gi raskere cellefornyelse, jevnere hud og hudtone, minimering av fine linjer og porer.

 

3. Kompleks probiotika

Ageless Boosting Cream inneholder over 50% aktiv probiotika. Probiotikaen blir hentet fra en helt unik probiotisk kultur som er utviklet av oss. Og Ageless Boosting Cream er nå boostet med enda mer komplekse probiotiske ekstrakter som vil virke fornyende og styrkende på voksen hud. I vår komplekse probiotiske kultur er det fermentert aspergillus sammen med kaffefrø, riskorn, amarant og vannkefir. Dette vil virke utjevnende og dypt hydrerende på huden, samtidig som den komplekse probiotikaen styrker hudbarrieren og tilfører sunne bakterier til huden.

 

Vi elsker oppsirkulering!

Vi tenker hele tiden på bærekraft under utvikling og produksjon av våre produkter. Og vi kan med stolthet si at Ageless Boosting Cream inneholder hele 30,6% oppsirkulerte ingredienser! 

Ageless Boosting Cream bruker vi risolje, som utvinnes fra det næringsrike skallet rundt risen. Dette skallet er til overs etter produksjon av hvit ris, men istedet for å kaste det, så bruker vi det - et perfekt eksempel på oppsirkulering.

Kaffeferment er et annet spennende eksempel på en av ingrediensene i Ageless Boosting Cream som er oppsirkulert. Denne fantastiske ingrediensen lages av kaffegrut fra økologiske kaffebønner. Vi destillerer og fermenterer kaffegrutet, og sitter da igjen med en brun, tykk kaffesirup som inneholder kaffe-olje, fosfor, naturlig potassium og mikronæring som kalsium, magnesium, boron, kobber og jern, samt vitamin E og niacinamide som er en form for vitamin B.

Gå til Ageless Boosting Cream.