Min Kurv

Lukk

Liv Hege tester ansiktsolje

Publisert

Liv Hege tester Marina Miracle ansiktsolje

Foto: lhhope.blogg.no

Liv Hege har en kjempefin livsstilsblogg og skriver om interessante temaer. Hun har også testet Herbal Face Oil og her er hva hun skriver:

 

''Elsker duften og hvor små mengder som skal til for mye fuktighet til huden. På vinteren sliter jeg mye med tørr hud i pannen, denne hjelper.

Sikkert ikke bare meg som har oppdaget skrukkete fundation i ansiktet, når primer eller andre underlag ikke vil feste seg på den tørre huden? Vel, der ser dere min problemstilling. Har veldig god tro på denne ansiktsoljen, da jeg føler den funker frem til nå disse par dagene. Kommer i en fantastisk fin innpakning, nok mengde til lang varighet og føles veldig skånsom mot sensitiv hud.''

 

Klikk her for å lese om Herbal Face Oil >>

 

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE