Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

My Darling Clementine

13 januar 2016 – Marina Engervik

mydarlingclementine test marina miracle

Clementine er en toppblogger fra Toronto i Canada. Vi sendte henne tre av våre produkter som en gave, og hun belønnet oss med en av de mest grundige vurderinger vi har fått så langt. Vi har oversatt innlegget til norsk.

Hvis du vil lese innlegget på engelsk kan du trykke her.

 

Sweet & Creamy Oil Cleanser

My darlig clementine tester våre produkter

Foto: mydarlingclementine.ca

''Jeg vil si at navnet "Creamy Oil Cleanser" passer bra her - når jeg pumper produktet ut, kommer det noe som ligner på lotion/krem, den er ikke fet i det hele tatt. Når cleanseren masseres inn i fuktig hud, emulgerer den akkurat som en olje. Når jeg vasker den av, føles huden min komfortabelt ren (ikke stram) og det er ingen oljete rester igjen på huden. Den gjør en god jobb med å få all makeup av.''

''Denne oljerensen får av all øyesminke effektivt, inkludert vannfast eyeliner og mascara.''

 

Clementine valgte også vår cleanser som en av hennes favorittprodukter for 2015 og skrev følgende:

''Jeg elsker denne ansiktsrensen. Jeg elsker at selv om den inneholder oljer har den en kremete konsistens, noe som betyr at den ikke er så sølete å bruke som en vanlig oljerens. Jeg bare elsker hvor grundig den fjerner all makeup. Jeg elsker at cleanseren lett kan vaskes av uten å etterlate en fet film på huden. Jeg elsker hvor myk og hydrert den gjør huden min. Jeg elsker den gode lukten. Dette er den beste cleanseren jeg noen gang har brukt, og det er ikke noe jeg sier ofte!''

Se hele topplisten til Clementine for 2015.

 

Herbal Face Oil og Argan Night Serum

''Når jeg brukte Argan Night Serum eller Herbal Face Oil på kvelden, våknet jeg alltid opp med myk hud - noe som ikke alltid er en garanti for meg, spesielt i de kalde månedene. Jeg får ofte tørr hud og flasser rundt sidene på nesen min, og jeg har ikke slitt med dette i det hele tatt siden jeg startet å bruke Marina Miracle produkter.''

 

Clementine forteller videre at hun er veldig fornøyd med begge oljene. Hun har i hele testperioden brukt minst en av dem hver dag, men fra nå av vil hun bare bruke oljene 2-3 ganger i uken. Hun sier at hun føler at oljene i seg selv er sterke nok og at produktenes effekt varer over et par dager. Også supplerer hun med vanlig fuktighetskrem når hun trenger det.

 

Før og etter-bilder

''Og nå; noen før og etter bilder. Du vil se at jeg sliter med noe rødhet nederst på kinnene mine og noen kviser. Jeg har ikke redigert disse bildene i det hele tatt. Jeg har heller ikke på meg sminke på noen av bildene (selvsagt).''

before and after marina miracle

før og etter marina miracle

''Jeg er fornøyd med dette resultatet. Jeg føler at huden min er generelt litt lysere og jevnere - og er det bare meg, eller har det røde på kinnene mine blitt mye mindre?''


Klikk på bildet for å se produktet

 Sweet & Creamy Oil Cleanser  Herbal Face OilArgan Night Serum