Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Arbeidshelg på hytta

25 januar 2016 – Marina Engervik

marina miracle hyttetur

Denne helga hadde vi arbeidshelg på hytta vår i Homborsund. Det var en intens, men effektiv helg hvor vi fikk planlagt hele året for Marina Miracle. Jeg lover deg, dette året blir fullt av spennende nyheter og annet moro!

Da vi kom på hytta var det -15 grader og masse snø. Vi måtte gå på ski et lite stykke for å komme fram, men etterhvert ble stien opp til hytta såpass krokete mellom trærne at skia måtte av og vi gikk resten av veien. Da vi kom fram til hytta fyrte vi opp i peisen og kokte oss tomatsuppe for å få varmen i kroppen igjen. Resten av helga gikk til planlegging, fotografering, vin og mat på hytta. Vi fikk også besøkt litt familie i Grimstad. Det er alltid så koselig!

Jeg elsker å være på hytta. Det er alltid så stille og fredelig. Jeg liker så godt å være omgitt av skog og natur, det setter i gang kreativiteten og tenkeevnen.

Vi måtte jo ut å leke litt i snøen også. For dere som følger meg på instagram (@missmarinamiracle) har dere kanskje allerede sett vår lille videosnutt, men for dere andre, her er den: