Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Tanja Amanda

09 desember 2015 – Marina Engervik

Tanja Amanda liker Marina Miracle

Tanja Amanda tester Argan Night Serum Marina Miracle

Tanja Amanda er en nydelig jente fra Fredrikstad. Hun har testet 3 av våre produkter.

Tanja Amanda skriver:

''Nå som det har blitt så kaldt ute og huden blir så tørr så passet dette helt perfekt. Jeg mottok en Sweet & Creamy Oil Cleanser som skal rense og gi fuktighet til huden samt fjerne sminken, Herbal Face Oil (en ansiktsolje som skal gi dyp fuktighet og næring til huden) og Argan Night Serum (nattserum som gir næring, fukt, glød og strammer opp huden). Disse produktene har fallt godt i smak hos meg, og jeg føler huden min virkelig utgjør en forskjell etter at disse blir tatt i bruk. Normalt har jeg veldig tørr og blass hud noe som gjør at foundation blant annet ikke blir sittende så fint på min hud, men nå føler jeg at det ser mye bedre ut og jeg vil si at min "tørre hud" har blitt mere normal og at produktene har jevnet ut hudtonen min og itillegg gitt meg den gløden jeg trengte.''

Tanja Amanda avslutter med å si at hun synes at produktene er drøye i bruk og at hun liker det at vi ikke tester noe på dyr. 

Tusen takk til Tanja Amanda for utrolig fine bilder og omtale av våre produkter! :)

Klikk her for å lese bloggen til Tanja Amanda >


Produktene som er omtalt:

(Klikk på bildet for å komme til produktet)

AnsiktsrensHerbal Face OilArgan Nigth Serum


Lignende saker for deg:

Intervju med Marina Miracle >

Celina Stamper tester Acne Fight Serum >

Ingrid tester ansiktsolje og nattserum >