Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

3 Grunner til å velge naturlig hudpleie

01 desember 2015 – Marina Engervik

3 grunner til å velge naturlig hudpleie

 

1. DET ER KOMMET FOR Å BLI

Vi blir mer og mer oppmerksome på hva skadelige kjemikalier gjør med kroppen. Fenomenet kjemikalie-coctail er blitt allmennkunnskap. Vi utsettes for farlige kjemikalier i flere av skjønnhetsproduktene våre; som shampoo, såpe, krem, deodorant osv. Huden er kroppens største organ, ca 60% av det som smøres på huden trekkes inn via huden og direkte inn i blodbanen og påvirker kroppen og helsen. Vi vet at disse skadelige, syntetiske kjemikaliene kan forstyrre både hormoner og nervesystemet, samt at det kan forårsake kreft. Det er ikke rart at vi begyner å ta grep og starter å ta kontroll over det vi kan for å unngå giftstoffer og syntetiske kjemikalier. Naturlig hudpleie er ikke bare i vinden, det er kommet for å bli.


2. DET FUNGERER VELDIG GODT

Naturlig hudpleie er det trygge valget for deg. Men det er ikke bare trygt, det fungerer også. Vi vet at giftstoffer i kosmetikk kan skape ubalanse i huden. Det er mange som får allergiske reaksjoner av parabener, parfyme, sodium laureth sulfate (SLS) og mineralolje. Naturlig og økologisk hudpleie passer for alle hudtyper, inkludert de med akne, rosea, psoriasis og eksem, og er ideelt for sensitiv hud. De med sensitiv hud kan med fordel benytte naturlige produkter da det ofte er de sterke syntetiske stoffene de reagerer på.

Naturlige råvarer inneholder flere vitaminer, antioksidanter, sporstoffer, aminosyrer og fettsyrer som hjelper å opprettholde hudens naturlige funksjoner. Naturlige produkter vil ofte være mer virkningsfulle enn mange andre vanlige produkter. Spesielt ansiktsoljer og serum er proppfulle av næringsstoffer som vil hjelpe huden til å fikse seg selv. Når huden får hjelp til å lege seg selv, får man langvarige, stabile og gode resultater. Og kunden vil kjøpe produktet igjen og igjen.


3. EN HUD I BALANSE

Naturlig hudpleie vil bidra til en sunn hud i balanse. Det er flere og flere som blir allergiske mot syntetiske stoffer og de må ha produkter som er uten giftstoffer og som er helt naturlige for å få en fin og problemfri hud. Jeg har selv vært utsatt for akkurat dette og opplevde kraftige reaksjoner i huden pga syntetiske kjemikalier og giftstoffer i hudpleie. Derfor utviklet jeg Marina Miracle hvor vi bare bruker rene, naturlige ingredienser av høy kvalitet som passer for selv den mest sensitive hud.

Produktene våre vil også lindre irritert hud, gjenopprette fuktighetsbalansen i tørr hud og gi en nydelig, frisk glød til en sliten hud. En hud i balanse som har en naturlig, frisk glød er det alle ønsker seg nå!

Sjekk ut ansiktsoljene som gir fin glød her >