Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Avokado har en unik anti-age effekt!

11 mai 2015 – Marina Engervik

Visste du at avokado er bortimot perfekt ernæringsmessig? Avokado inneholder nesten alle de essensielle næringsstoffer som kroppen ikke kan produsere på egen hånd. Men best av alt: Oljen fra avokado inneholder en utrolig mengde antioksidanter som kan reversere aldring!

Avokado har kraftige anti-aging egenskaper som finnes i både fruktkjøttet og oljen fra avokadoen. Forskere har nylig oppdaget at avokado ha potente anti-aging egenskaper som beskytter mot frie radikaler. Avokado er i stand til å trenge dypt inn i våre cellestrukturer, og hjelper cellene til å fungere ordentlig når huden stadig blir angrepet av frie radikaler. (Frie radikaler forårsaker aldring av huden).

Litt teknisk forklart hvordan dette faktisk virker: Det er påvist at avokado påvirker mitokondriumene. Mitokondriene spiller en svært viktig rolle i kampen mot frie radikaler. Mitokondrier er sentrale komponenter i våre celler som forsyner cellene med energi fra næringsstoffer. Men mitokondrier har også en mørk side - de genererer ustabile stoffer som påfører skade på både på seg selv og andre celler. Denne skaden har direkte påvirkning på vår aldring.

mitokondrium

Forskere har hatt som mål å finne en god løsning på dette problemet for å kunne reversere skaden. Og de har funnet løsningen! Gjett hvor? I avokado! Denne nye oppdagelsen kan virkelig revolusjonere vårt syn på avokado.

Avokadoolje vil lysne pigmentflekker, forynge og mykgjøre huden, øke kollagenproduksjon og hindre for tidlig aldring! Ikke overse avokadoen, den kan være en av de mest perfekte matvarene vi har på planeten vår. Spis avokado ofte og bruk avokadoolje i hudpleierutinen din for å få full effekt av denne nydelige frukten!

Vi bruker førsteklasses, sertifisert økologisk avokadoolje i Herbal Face Oil og Active Face Oil!