Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Lansering av ny ansiktsrens!

31 mai 2015 – Marina Engervik

En helt naturlig ansiktsrens har vært etterspurt lenge og endelig er den her!

Sweet & Creamy Oil Cleanser er en norskprodusert ansiktsrens som er 100% naturlig, 100% food grade og 96% sertifisert økologisk. Vi kan med hånden på hjertet si at dette er et skikkelig kvalitetsprodukt, som både er så rent at du kan spise det OG den renser huden i dybden. 

Cleanseren vil fjerne all makeup og den etterlater huden ren og myk. Den er supermyk i konsistensen og dufter deilig av bringebær og kokos.

Sweet & Creamy Oil Cleanser passer for alle hudtyper.

Ansiktsrensen inneholder ingredienser som solsikke, villnype, enzymer fra spirer og vitamin E. Ingrediensene er nøye utplukket for å kunne rengjøre huden på en helt naturlig måte, samtidig som huden får fuktighet og næring. Du vil med andre ord oppleve at hudens kvalitet forbedres ved daglig bruk. Huden vil bli sunnere og friskere. 

Denne cleanseren er også formulert med tanke på at den skaper et perfekt grunnlag for huden når du skal påføre ansiktsolje eller serum. Vi anbefaler å bruke denne cleanseren hver morgen og kveld etterfulgt av ansiktsolje eller serum. Vi håper du vil elske Sweet & Creamy Oil Cleanser like mye som oss!

Kombinér ansiktsrensen med den fantastiske fuktighetsmasken og ansiktsoljen. Der har du et vinnende "team" som har hjulpet mange kvinner til ren og naturlig pen hud.

>> Les mer om produktet her