Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Laila om Vippeserumet

28 september 2014 – Marina Engervik

Vår aller første forhandler av Eyelash Serum var Laila Hår & Makeup. En kjempefin frisør og make-up salong midt i Stavanger sentrum. 

Laila testet vippeserumet selv i en periode for å sikre seg at produktet var noe hun ville selge.

Laila hår og makeup for marina miracle

Laila er kjempefornøyd med vippeserumet! Hun sier at vippene har blitt sunnere og fyldigere. Men der hun har merket forskjellen mest var faktisk på øyenbrynene. Laila hadde nokså lite øyenbrynshår, men etter daglig bruk av serumet har brynene blitt mye tettere og hun har fått mer hår på brynene. 

Laila er storfornøyd med vippeserumet og hun anbefaler det til kundene sine.

Laila farger vipper og bryn i salongen. Hun oppdaget at fargen holdt seg kjempefin mye lengre når kundene hadde brukt Marina Miracle Eyelash Serum daglig på vipper og bryn etter farging. Hun forklarer at håret vårt trenger riktig fuktighet for å bevare farge og glans, dette prinsippet gjelder også for vipper og bryn. 

Nå anbefaler hun alle kundene sine til å bruke Marina Miracle Eyelash Serum etter de har farget vipper og bryn for å bevare effekten lengre.

Bor du i Stavanger og trenger en klipp eller litt styling? Besøk Laila i Kirkegaten 5 i Stavanger sentrum og få en herlig opplevelse hos en av Stavangers flinkeste frisører! 

Vippeserum

Les om vippeserumet >