Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Celina Stamper

17 september 2014 – Marina Engervik

Bloggeren Celina Stamper har skrevet en omtale om våre tre produkter; Herbal Face Oil, Argan Night Serum og Eyelash Serum. Celina er 18 år og mamma til en søt, liten jente. Hun er makeup-guru og jobber på sykehjem. En skikkelig stå-på jente som skriver åpent og ærlig og hun syns produktene våre er fantastiske!

Celina Stamper for Marina Miracle

Dette skriver hun om ansiktsoljen:

''Oljen trekker seg langsomt inn i huden, men føles ikke "greasy" som mange oljer kan føles ut. Jeg har brukt denne som en daglig fuktighetsgivende, under sminken og det har fungert veldig godt...''

Celina har brukt nattserumet i flere uker og hun sier at hun er imponert. Hver morgen når hun våkner opp, så er huden skikkelig myk og fuktighetsfull etter en natt med Argan Night Serum.

Celina testet også vippeserumet:

''DETTE ER FANTASTISK! Jeg vet ikke om dere husker at jeg hadde vippeextension? Av erfaring har jeg fått vite at når man tar vippene av, vil veldig mange av dine naturlige falt av og de vokser ut sakte men sikkert. Mine var veldig korte etter de ukene jeg hadde extension, og dette produktet ble tilsendt i grevens tid! En blanding av Castorolje og Macadamia hjelper vipperøttene til å stimulere hårvekst på en naturlig måte. Vippene mine har vokst utrolig mye, og sikkert doblet størrelsen. Bare en måned senere er de like lange som før!''

celina stamper før og etter vippeserum

Bildet er tatt 1 måned etter bruk hver kveld med vippeserum. Hun skriver at størrelsen på vippene hennes har doblet seg og at vippene nå er mye sterkere og finere.

Tusen takk til vakre Celina for den fine omtalen! Sjekk ut bloggen hennes: celinastamper.blogg.no