Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Ansiktsolje for tørr hud

25 mai 2014 – Marina Engervik

Har du en hud som sprekker eller føles stram og kløende? Da har du tørr hud. Noen har naturlig tørr hud fordi huden ikke klarer å produsere nok olje, men til og med de med oljete hud kan oppleve tørr og fuktfattig hud til tider. Ansiktsolje mot tørr hud, er det løsningen for deg?

ansiktsolje mot tørr hud og sensitiv hud

Tørr hud er et spesielt stort problem her i Norge fordi vi ligger så langt nord er klimaet hardt og skiftende. Dette går utover huden vår.

Når vi blir eldre produserer huden mindre av sine naturlige oljer, vi må derfor tilføre enda mer fuktighet enn vi tidligere gjorde. Noen sliter med sensitiv hud som er tørr og kan utvikle eksem og utslett. Ved god tilføring av fuktighet og rene oljer opplever mange en forbedring i huden.

Les mer om behandling av atopisk eksem.

Har du prøvd ansiktsolje mot tørr hud? Ansiktsolje inneholder kraftige og næringsrike oljer som er proppfulle av vitaminer, essensielle fettsyrer og antioksidanter som vil bringe fuktighet til tørr hud. Samtidig vil ansiktsolje binde fuktigheten slik at huden kan ta vare på fukt og næring. Huden vil da bli roet ned og føles myk og smidig.

Jojobaolje er en olje som gir dyp fuktighet til huden. Dette er den oljen i naturen som "ligner" mest på de naturlige oljene som huden selv produserer. Jojoba vil derfor ikke tette porene, den trekker raskt inn i huden og etterlater huden frisk og sunn.

Bringebærfrøolje er en spesielt god olje for å behandle tørr og kløende hud. Bringebærolje inneholder et høyt innhold av omega fettsyrer, dette reduserer virkningen av stresset hud og hudproblemer. Bringebærfrøolje er helt overlegen til å beskytte huden og sammen med jojoba vil blir dette en skikkelig fuktighetsbombe.

Dette er bare to av flere rene, fuktighetsgivende oljer som du vil finne i vår 100% naturlige ansiktsolje. Hvis du har tørr hud så kan vi absolutt anbefale Herbal Face Oil. Les mer her om hvordan du bruker ansiktsolje.

Les om vår ansiktsolje >

KILDER:

Healthline.com