Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Hvordan bruke ansiktsolje

10 mai 2014 – Marina Engervik

Ansiktsolje skiller seg ut fra krem ved at det er kun konsentrerte virkemidler. Kremer bruker de samme virkestoffene men dette utgjør vanligvis ikke mer enn ca 10% av innholdet. Den kan brukes enten helt alene eller i tillegg til din vanlige krem. Den gode effekten har gjort ansiktoljer mer og mer populært.

Mange tenker at en ansiktsolje høres veldig "oljete" ut, men en god ansiktsolje trekker raskt inn, gir næring og glød til huden som etterlates sunn, myk og frisk. Hvis du er vant med å bruke vanlig krem eller gel-krem, så vil kanskje en ansiktsolje være en ny og behagelig opplevelse som absolutt er verdt å prøve. Kanskje ansiktsolje blir din nye favoritt?

 

Så hvordan bruker man egentlig ansiktsolje?

Hvordan bruke ansiktsolje

 Det er enkelt og innebærer kun 3 steg (som også vist i video her):

1. Vask ansiktet helt rent. Det er veldig viktig at ansiktet er nyvasket før du påfører oljen for at oljen skal virke optimalt. Vi anbefaler en oljebasert naturlig cleanser. Hvis det ligger smuss eller sminke på huden så vil ansiktsoljen ikke virke inn i huden. Å smøre olje på ikke-ren hud kan i verste fall tette til porene og forårsake urenheter i huden.

2. Rist flasken. Ansiktsoljen består av mange forskjellige oljer, disse har forskjellig "vekt" og vil derfor skille seg. Rist derfor flasken godt før bruk slik at blandingen blir riktig. Da får da virkelig med deg alle godsakene i hver eneste dråpe og optimalt utbytte av produktet.

3. Påfør produktet på ansikt og hals. Drypp mellom 4-6 dråper i hånden, varm oljen i hendene og masser oljen godt inn på ansikt og hals med lett trykk og sirkel-bevegelser. Jeg har erfart at denne metoden er effektiv og behagelig :)

Hva om du ikke vil bytte ut kremen din helt enda? Det er absolutt mulig å bruke ansiktsolje som et serum for å gi ekstra næring under kremen. Påfør da først oljen, deretter krem.

Mange er usikker på hvilken ansiktsolje som passer til sin hud, vet du hvilken som passer til deg? Se denne posten for svar: Hvilken ansiktsolje skal jeg velge?

Se vår bestselger, Herbal Face Oil:

Herbal Face Oil