Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Skjønnhetsblogger elsker vårt ansiktsserum

28 mai 2014 – Marina Engervik

En av Norges Topp 5 skjønnhetsbloggere i 2013/2014, Jeanette Wa2Wo, anmelder vår ansiktsolje og nattserum. Jeanette er også finalist som "Årets Skjønnhetsblogg" i Vixen.

Det er mange som sliter med kombinasjonshud, huden blir både tørr og fet og kan ha utbrudd av akne og sorte prikker. Mange med kombinasjonshud har problemer med å finne produkter til akkurat deres hud. Etter at Jeanette brukte vårt ansiktsolje, Herbal Face Oil, i kun 4 uker merket hun store forbedringer i huden.

wa2wo.no topp skjønnhetsblogg

Foto: www.wa2wo.no

"Oljen er bare helt nydelig og har gitt huden min fuktigheten sin tilbake. Jeg har en kombinert hudtype med noe urenheter...Oljen har gjort at jeg har fått redusert urenhetene mine samt fått en glattere og penere hud. Jeg så resultat etter kun noen få dagers bruk, noe som er meget spennende og en smule fantastisk. De tørre områdene på nesa og kinnene mine er helt borte og jeg vil anbefale denne på det aller varmeste til alle."

Jeanette prøvde samtidig ut vårt ansiktsserum, Argan Night Serum, som er et nattserum som både eksfolierer og gir masse aktiv næring dypt ned i huden. Jeanette opplevde gode resultater:

"Dette serumet elsker jeg og det er et serum jeg har hatt svært god nytte av. Huden min har fått mer glød, fuktighet og det gir også en oppstrammende effekt."

wa2wo.no topp skjønnhetsblogg dropper

Foto: www.wa2wo.no

Vår ansiktsolje og nattserum er to produkter som komplementerer og utfyller hverandre. Ansiktsoljen vil balansere og forbedre hudens kvalitet. Nattserumet fjerner døde hudceller og gir aktive stoffer i oljene mulighet til å virke enda dypere ned i huden. Jeanette avslutter omtalen av oss med fine ord:

"Jeg vil anbefale begge disse fantastiske produktene fra Marina Miracle på det varmeste til dere, og til alle hudtyper. Alle hudtyper trenger nemlig fuktighet og eksfoliering og Marina Miracle kommer jeg til å fortsette med i min vanlige hudpleierutine for dette er rett og slett geniale produkter med edle dråper som jeg liker å si."

Tusen takk til www.wa2wo.no for god omtale og de fine bildene!

Du kan kjøpe begge serumene i en pakkeløsning:

Herbal Face Oil og Argan Night Serum

 

Les om pakkeløsningen >