Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Benedicte Haugaard blogger om ansiktsolje

07 mai 2014 – Marina Engervik

Benedicte Haugaard - en fantastisk blogger fra Drammen har skrevet ett flott innlegg om vår ansiktsolje og nattserum. Hun har god peiling på skjønnhet og hun er begeistret for våre produkter. Dette er hva hun skriver:

''De siste to ukene har jeg testet 100% naturlig, økologisk og dyrevennlig hudpleie fra den nye norske hudpleieserien “Marina Miracle“. Jeg har fått tilsendt ansiktsolje basert på urter og et nattserum med arganolje. Disse produktene har jeg brukt annenhver dag som anvist på pakken, og hittil er jeg utrolig positivt overrasket. Jeg har testet mange hudpleieprodukter, men i de verste tilfellene har jeg blitt verre i huden enn opprinnelig – rett og slett fordi produktene har vært for sterke og inneholdt for mye alkohol. På grunn av stoffskiftesykdommen min får jeg lett urenheter i huden, men jeg har – med hånden på hjertet – ikke fått en eneste kvise etter jeg startet på disse oljene. Og de som kjenner meg vet at det er ganske sykt, for jeg får alltid kviser i hormonområdene.''

Takk til Benedice for god omtale! Det som er greit å vite om våre produkter er at vi aldri tilsetter alkohol, fordi det ofte tørker ut huden og kan gjøre vondt verre. I ansiktsoljene våre er det kun rene oljer, urter og vitaminer. Da håper vi enda flere kan oppdage hvor deilig det er å smøre seg med naturlige oljer og serum :)