Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Øyevippeserum - helt naturlig

01 mai 2014 – Marina Engervik

Vi har fornyet vårt helt naturlige øyevippeserum. Enda bedre formel og med nytt, stilig utseende! Vippeserumet er utstyrt med mascarakost for lettere påføring og den kan også brukes på øyenbryn!

Naturlig øyevippeserum med mascarakostøyevippeserum med kost


Bruker du hårkurer og balsam for å pleie håret slik at det holder seg friskt og sunt? Riktig næring og hårkur vil gjøre håret sterkere slik at det ikke knekkes eller faller lett av. Med riktig pleie blir håret lettere å gro langt og håret blir tykkere og får mer volum.

Tenk så på øyevippene dine. Bruker du mascara daglig? Mascara framhever øynene våre og får vippene til å se lange og flotte ut. Men mascara vil også bryte ned det skjøre håret til øyevippene over tid. Her gjelder altså samme tanke som håret ditt. Øyevipper trenger også daglig næring og pleie, slik som håret ditt gjør. Det er derfor vi har utviklet et helt naturlig og helt rent øyevippeserum som virker.

Serumet inneholder bl.a. arganoljemandelolje og aloe vera. Arganoljen er pleiende og gir næring til både hud og hår på grunn av dens høye innhold av vitamin E, antioksidanter og fettsyrer. Mandelolje er full av vitaminer som styrker hår og lar håret gro seg sterkere, oljen hindrer også håravfall. Aloe vera hjelper vippene til å gro seg lengre (så lange de på en naturlig måte kan bli) fordi aloe vera beskytter og leger pga veldig høyt innhold av vitamin E. Øyevippeserumet inneholder også ren vitamin E i tillegg som er veldig næringsrikt og bra for hårstrået.

Serumet inneholder castorolje. Castorolje er mye omtalt for å være en olje som kan hjelpe hår til å gro seg tykkere, sterkere og lengre. 

Det beste av alt er at dette serumet er helt naturlig og er et helt unikt, norskprodusert serum. Alle ingrediensene er garantert rene og trygge. Du kan lese mer her om hvordan øyevippeserumet virker.

Øyevippeserumet kan også brukes på øyenbryn.

Gå til produktet >

Kilder: 
New Health Guide

Med Health Net