Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Nattserum med argan og fruktsyre

17 mars 2014 – Marina Engervik

Vi har utviklet et nattserum! Dette serumet er selvfølgelig HELT naturlig og inneholder næringsrike oljer som aprikos, nattlys og mandel. Nattserumet har allerede fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder. De forteller oss at huden føles strammere, den ser jevnere ut og føles glatt og myk. Samtidig som den dufter utrolig forfriskende og trenger dypt inn i huden.

Argan Night Serum med en fin eske

Klikk her for å gå til produktet >>

Dette serumet virker dypt inn i huden. Pga dens innhold av fruktsyre vil den også hjelpe de andre fine vitaminene og næringsstoffene til å trenge dypere ned i huden. Huden vil bli pumpet med ny fuktighet og næring samtidig som døde hudceller oppløses og de nye får trenge fram. Det er noen der ute som er skeptiske til fruktsyrer og andre har hatt reaksjoner på disse syrene. Det du må vite om Argan Night Serum er at den inneholder en svært liten dose fruktsyrer, faktisk bare noen få dråper.

Du har kanskje hørt uttrykket 'less is more' og dette passer veldig bra for akkurat dette serumet. Vi har bare bittelitt fruktsyre og da vil fruktsyren virke eksfolierende, men uten å skape problemer for huden. Selv de med mest sensitiv hud kan da bruke dette nattserumet uten problemer. Bare husk på at serumet skal toppen brukes annenhver kveld, vi anbefaler våre kunder å bruke serumet 3 kvelder i uka. Den er derfor drøy i bruk og vil vare i flere måneder.

Når du påfører serumet må du ha et rent, nyvasket ansikt. Dette er kjempeviktig! Hvis ansiktet ikke er rent så vil ikke de fine oljene få trenge så langt inn som de kan og resultatet blir ikke like optimalt. Så; vask ansiktet rent, drypp noen dråper i hånden og masser godt inn i huden. Gjør dette tre kvelder i uka og du vil garantert se forbedringer i huden din.

Husk å rist flasken godt før hver bruk! Da sikrer du at du får med deg alle godsakene i hver dråpe.