Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Olivenolje mot livløst og tørt hår

10 mars 2014 – Marina Engervik

olivenolje haar

Sliter du med tørt, krusete og livløst hår? Ønsker du at håret skal bli sterkere, få mer glans og se sunnere ut? Det er det mange av oss som ønsker. Kanskje du akkurat er tom for den vanlige hårkuren din? Før du invisterer i ny hårkur fra frisøren din, burde du prøve å bruke ren olivenolje som hårkur.

Det er flere og flere som tyr til de naturlige og rene oljene fordi de er så effektive og enkle å bruke. Det å bruke ren olivenolje, eller en annen av dine favorittoljer, vil gi deg sikkerhet om at hårkuren din er naturlig og helt uten silikoner og kjemikalier som kan skade håret ditt på langsikt. Det er ingenting som er bedre enn det helt naturlige og rene.

 

Hvordan bruke olivenolje i håret

Olje i håret høres kanskje veldig fettete og grisete ut, men når du har tørt hår så vil håret suge den næringsrike olivenoljen til seg. Det gjelder også å ikke bruke altfor mye olje. Kuren skal virke over natta og påføres tørt hår. Følg disse stegene for en enkel påføring og bra resultat:

1. Gre håret ditt fritt fra floker

2. Ta to spiseskjer olivenolje (her må du se selv hvor mye du trenger i forhold til hvor langt håret ditt er) i et lite glass.

3. For fet/normal hodebunn: Fordel oljen jevnt over hele håret, men unngå hodebunn.

4. For tørr hodebunn: Fordel jevnt olje over hele håret og masser godt ned i hodebunn.

5. Surr et håndkle rundt hodet for å beskytte puta og sov godt :)

6. Neste morgen vasker du håret ditt godt med shampoo.

 

Det finnes også gode oljer for dine øyevipper, les mer her >>