Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Bli kvitt sorte prikker og hudormer

18 februar 2014 – Marina Engervik

sorte prikker

Det er ingen av oss som er spesielt begeistret over sorte prikker og hudormer. Vi ønsker oss alle en ren og jevn hud. Det er måter å få bukt med sorte prikker på. Noen sier når du først får sorte prikker så er de der for alltid, dette er bare en myte. Det er mange knep mot sorte prikker.

Sorte prikker er egentlig bare helt vanlige kviser, det eneste er at det ikke er hud over dem, og når talgen i kvisen blir utsatt for oksygen vil talgen oksidere og bli mørk i fargen. Alt vi trenger å gjøre for å bli kvitt disse plagsomhetene er å rense de ut, ikke klemme og presse de ut.

 

Eksoliering og skrubbing må være et ukentlig ritual

Du kan enten kjøpe deg en skrubb, eller lage egen hjemme: Bland en teskje med muskat i to teskjeer naturmelk. Miks til du får en jevn blanding. Muskat vil hjelpe til å fjerne overproduksjon av olje i huden og melkesyren i naturmelken vil hjelpe til å fjerne døde hudceller. Når du har skrubbet ansiktet ditt forsiktig med dette i et par minutter, skyller du det godt av med lunkent vann. Huden vil føles frisk og glatt. Avslutt denne behandlingen med å påføre vår helt naturlige Argan Night Serum.

 

Forebygge sorte prikker

Hvis du har oljete hud, eller fet hud, ikke vask ansiktet ditt med sterk rens. Dette vil bare strippe huden din for de naturlge oljene, huden vil da reagere med å produsere enda mer og da vil også sorte prikker komme raskere fram.

Vask ansiktet ditt hver morgen og hver kveld med en mild og naturlig rensemelk eller olje. Påfør alltid fuktighet etter at du har vasket ansiktet. Herbal Face Oil er en fin olje til hverdagsbruk.

Les om hvordan Acne Fight Serum kan hjelpe mot Akne >>