Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Nattlysolje behandler atopisk eksem

16 februar 2014 – Marina Engervik

nattlys

Vi er veldig glade i å smøre rene oljer på huden vår, fordi den pleier og gir næring. Men vi må ikke glemme at det å tilføre kroppen rene oljer innenfra er også veldig bra for både hud, hår og helse. Spesielt for de med atopisk eksem er det å smøre kroppen innenfra avgjørende.

Nattlysolje, eller evening primrose oil, utvinnes fra fruktene til kjempenattlysplanten og er en olje som vi både kan smøre på huden og spise. Det er bevist gjentatte ganger at nattlysolje fungerer mot atopisk eksem og veldig tørr hud. Atopisk eksem er en kronisk betennelsestilstand, personer med følsom hud er lettere utsatt for denne sykdommen. Ved atopisk eksem blir huden rød, kløende og får lett infeksjon og betennelse, huden blir også fortykket på områdene med eksem.

Årsaken til atopisk eksem er ukjent, men forskere tror det er arvelig. Inntak farge- og tilsetningsstoffer, røyking og pollenstøv kan trigge eksemen.

Jeg sliter selv med atopisk eksem, som barn var jeg hardt rammet og lå i perioder innlagt på sykehus fordi hele kroppen var dekket av eksem som var betent. De la meg i alle slags bad, smurte meg med kortison og alskens kremer... Jeg fikk akupunktur og homeopatmedisiner. Ingenting hjalp. Så kom vi over nattlysolje etter tips fra noen venner. Dette var min medisin. Store doser ren nattlysolje flere ganger om dagen tvang eksemen tilbake og huden ble frisk igjen. Jeg bruker fortsatt nattlysolje daglig. Uten den kommer eksemen tilbake. Jeg anbefaler denne fine oljen på det sterkeste.

Sliter du, eller barnet ditt med atopisk eksem? Prøv nattlysolje. Ikke bare vil den få bukt med eksemen, men den er super for både hud, hår og premenstruelle plager.

Nattlysolje er en viktig ingrediens i vårt nattserum Argan Night Serum.

 

Argan Night Serum