Min Kurv

Lukk

3 steg til en glødende vårhud

Publisert

tre steg til en glødende vårhud

Det er på tide med en vårrengjøring av huden! Følg disse 3 stegene og du vil garantert nyte en deilig, glødende hud som er klar for vår og sommer.

 

1) Eksfolier

Å eksfoliere huden betyr å skrubbe/vaske den for å fjerne døde hudceller. Å fjerne døde hudceller er veldig viktig. Da vil de friske cellene få komme fram og huden vil framstå yngre og sunnere. Oljer og kremer du påfører etter en god eksfoliering vil virke dypere ned i huden og dermed øker også virkningen av produktene.

Prøv helt naturlig ansiktsmaske, Rosehip Peeling Mask, som er proppfull av næring og enzymer også inneholder den peelingkorn av sukker. Rens huden din og påfør ansiktsmasken. La masken virke i 30 minutt og før du skyller den av masserer du sukkerkornene inn i huden.

Se video om ansiktsmasken her >>

 

2) Fukt

Etter at du har vasket og eksfoliert ansiktet påfører du ansiktsoljen din. Drypp 4-6 dråper i hånda. Påfør ansikt og hals. Bruk noen ekstra minutter på å massere oljen inn i huden og gi deg selv en ansiktsmassasje. Masser i lette sirkelbevegelser i hele ansiktet. Dette vil øke blodsirkulasjonen, oljene får komme dypere ned i huden og du får en kjempefin glød!

Se våre ansiktsoljer >>

 

3) Beskytt

Påfør solbeskyttelse. Kjøp gjerne en lett solkrem som er så naturlig og ren som mulig. Solfaktor 15-30 er god beskyttelse i vårsola. 

Husk at du alltid bør bruke ansiktsolje under din krem med solfaktor. Sola har en tendens til å tørke ut huden, derfor er det er viktig å tilføre huden rikelig med fuktighet, uansett årstid. Da vil huden din holde seg sunn og balansert gjennom hele våren og sommeren.

Ha en nydelig vår!


Lignende saker for deg:

Herbal Face Oil - et produkt i utvikling >>

3 grunner til å velge naturlig hudpleie >>

Hva er kjemikaliet MI? >>

Heisann!

Få gratis nyhetsbrev med nyttig informasjon, gode tilbud og rabatter!

SEARCH THIS STORE