Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

3 steg til en glødende vårhud

03 april 2016 – Marina Engervik

tre steg til en glødende hud på våren. Bruk eksfoliering, fuktighet og solbeskyttelse som solkrem.Det er på tide med en vårrengjøring av huden! Følg disse 3 stegene og du vil garantert nyte en deilig, glødende hud som er klar for vår og sommer. Brunfargen du får av sola, vil bli jevnere og vare lenger!

 

1) Eksfolier

Å eksfoliere huden betyr å skrubbe/vaske den for å fjerne døde hudceller. Å fjerne døde hudceller er veldig viktig. Da vil de friske cellene få komme fram og huden vil framstå yngre og sunnere. Oljer og kremer du påfører etter en god eksfoliering vil virke dypere ned i huden og dermed øker også virkningen av produktene. 

Prøv gjerne en helt naturlig ansiktsmaske, Rosehip Peeling Mask, er proppfull av næringsstoffer og enzymer, den inneholder også peelingkorn av økologisk sukker. Rens huden din først med Fresh & Silky Foaming Cleanser og påfør så ansiktsmasken. La masken virke i 30 minutt og før du skyller den av masserer du sukkerkornene inn i huden. Den kan også brukes som en vanlig peeling, ved at du påfører den i ansiktet, skrubber huden med sukker kornene og skylder av med vann.

Se video om ansiktsmasken her >>

 

2) Fukt

Etter at du har vasket og eksfoliert ansiktet påfører du Flower Berry Essence for å hydrere huden, og ansiktsoljen vil trenge enda dypere ned i huden. Bruk så ansiktsoljen din. Rist flasken og drypp 4-6 dråper i hånda. Påfør ansikt og hals. Bruk noen ekstra minutter på å massere oljen inn i huden og gi deg selv en liten ansiktsmassasje. Masser i lette sirkelbevegelser i hele ansiktet. Dette vil øke blodsirkulasjonen, oljene får komme dypere ned i huden og du får en kjempefin glød!

TIPS: Flower Berry Essence kan brukes til å påføre huden ny fuktighet igjennom hele dagen, den kan til å med brukes utenpå sminke.

Se våre ansiktsoljer >>

 

3) Beskytt

Påfør solbeskyttelse. Kjøp gjerne en lett solkrem som er så naturlig og ren som mulig. Solfaktor 30 gir god beskyttelse i vårsola. 

Husk at du alltid bør bruke ansiktsolje under din krem med solfaktor. Sola har en tendens til å tørke ut huden, derfor er det er viktig å tilføre huden rikelig med fuktighet, uansett årstid. Da vil huden din holde seg sunn og balansert gjennom hele våren og sommeren.

TIPS: Hvis du gjør denne hudpleierutinen på kvelden, dropper du ansiktsolje og solkrem og påfører heller Argan Night Serum. Dette nattserumet eksfolierer og fornyer huden mens du sover!

Ha en nydelig vår!


Lignende saker for deg:

Herbal Face Oil - et produkt i utvikling >>

3 grunner til å velge naturlig hudpleie >>

Hva er kjemikaliet MI? >>