Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Hvordan få mest mulig ut av ansiktsoljen din

11 april 2016 – Marina Engervik

Hvordan få mest mulig ut av ansiktsoljen din

Vi har fått mange henvendelser og spørsmål om hvordan man bør bruke og oppbevare oljene våre. Derfor har vi skrevet en informativ artikkel til deg med svar på disse spørsmålene. Kanskje du får noen gode tips for å få mest mulig ut av ansiktsoljen din?

 

Hvordan bør oljen oppbevares?

Både ansiktsolje og serum bør oppbevares i vanlig romtemperatur. Sett oljen på et mørkt sted og hold den unna direkte sollys. Da vil oljen holde seg god lengre.

 

Skal jeg sette oljen i kjøleskapet?

Du kan sette oljen i kjøleskapet, men vær oppmerksom på at noen av ingrediensene i oljene vil bli harde i kald temperatur. Så da må du huske å ta oljen ut av kjøleskapet en times tid før du har tenkt å bruke den. (Hvis du kjøper flere oljer på en gang kan det være lurt å sette den oljen du skal bruke når den andre er tom, i kjøleskapet.)

 

Husk alltid å skru igjen korken etter bruk

Det er så viktig å alltid skru igjen korken etter hver bruk. Hvis du slurver litt med dette, vil oljen lettere oksidere og bli harsk. For å bevare oljen lengst mulig, skru alltid korken på etter bruk.

 

Hvor lenge varer oljen etter at jeg åpner den?

Ansiktsoljene våre er ferskvarer. Det betyr at uavhengi av når du åpner oljen, så vil den vare ca 10 måneder fra du mottar produktet fra oss. Så hvis oljen har stått i skapet ditt i 6 måneder før du tar den i bruk, vil den vare i ca 4 måneder. 

 

Unngå å få dropperen borti huden

Jeg har sett at mange har en uvane med å ta dropperen borti fingeren eller håndflaten når de bruker dropperen. Legg merke til om du gjør det neste gang du skal bruke ansiktsoljen. Hvis du ofte får dropperen borti hendene kan bakterier komme oppi ansiktsoljen og oljen vil da få kortere holdbarhet.

 

Rist flaska

Du må alltid huske å riste flaska godt før hver bruk. Det er fordi ingrediensene har forskjellig tyngde og vil naturlig skille seg. Disse må du blande selv før du bruker ansiktsoljen ved å riste flasken opp-ned i 5 sekunder. Da vil du få mest mulig ut av produktet fordi du får med hver eneste fine ingrediens i hver eneste dråpe.

 

Hvordan påfører jeg ansiktsoljen?

Det aller viktigste er at du har et rent underlag. Rens ansiktet ditt med en mild cleanser for å gjøre huden mottagelig for de rene oljene. Prøv gjerne denne naturlige rensen >>

Etter at ansiktet ditt er rent, så rister du flaska, drypper ca 4-8 dråper i hånden. Varmer oljen i hendene og masserer oljen inn i hele ansiktet. 

Hvis du bruker toner/ansiktsvann, tar du på ansiktsoljen etter toner.


Lignende saker for deg:

Et produkt i stadig utvikling >>

5 grunner til hvorfor ansiktshuden krever andre hudpleieprodukter enn kroppen >>