Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Re-lansering av Sweet & Creamy Oil Cleanser

14 juni 2018 – Marina Engervik

Sweet and Creamy Oil Cleanser

Foto: Bjørnar Solberg / illusionphotography.no

Sweet & Creamy Oil Cleanser har siden den ble lansert for snart 4 år siden blitt en av våre bestselgere, den har fått anerkjennelse internasjonalt og vunnet pris som beste oljerens i Healing Lifestyles Earth Day Beauty Awards.

Nå re-lanserer vi den kjære ansiktsrensen vår med ny og bedre forpakning. Akkurat den samme gode rensen, kun ny flaske. Når man jobber med helt naturlige produkter blir spørsmålet om holdbarhet viktig. Og nå når vi produserer i et mye høyere kvantum enn da vi startet opp må vi også øke holdbarheten på produktet. Vi ville selvfølgelig ikke gjøre noe med selve ansiktsrensen for den er så perfekt akkurat som den er, også ville vi jo også kunne fortsette å holde ansiktsrensen helt naturlig. Dette løste vi med å bytte ut selve flasken rensen kommer i og på den måten har rensen nå enda bedre holdbarhet. Den nye flasken er en mørkegrønn 110 ml air-less pumpeflaske. Air-less betyr altså luft-fri. Flasken holder produktet unna luft og dermed vil produktet holde lengre når det ligger i en lufttett beholder.

 

Ny og bedre pumpe

Mange av dere påpekte om den gamle flasken at man ikke fikk opp siste rest av ansiktsrensen og at det kunne bli liggende litt produkt igjen i selve flasken. Dette problemet er nå løst og flasken er god å pumpe fra og man får opp alt av produkt, ingenting blir liggende igjen i flasken. Dermed får du hver dråpe med rens du betaler for og ingenting går til spille.

Gå til ansiktsrensen.