Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju med diamanten Beate

25 juni 2018 – Marina Engervik

Diamantkunde Beate

I vår kundeklubb med bonusprogram kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng etter regelmessige kjøp. Vi ønsker selvfølgelig å vite mer om hvem våre kunder er og sender noen spørsmål når en kunde oppnår diamantnivå. Vi håper også at det kan være gøy for andre kunder å se hvem de disse første diamantkundene er så vi satser på flere slike intervjuer fremover. Vår andre kunde som oppnåde diamantnivået var Beate S. 

 

Navn og alder?

Beate, 45 år.

 

Hvem er du?

Er en voksen dame som er over gjennomsnittlig opptatt av rene produkter som man smører på huden og putter i kroppen. I mitt yrke tilbringer jeg hele dagen foran en pc skjerm. Dette er med på å tørke ut huden min. Så derfor har jeg alltid vært på søk etter gode hudpleieprodukter.

 

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

I min stadige søken etter produkter som skulle dekke mine behov fant jeg Marina Miracle via snappen til Kostholdsdamene og Helsesnappen. Så dermed ga jeg produktene en sjanse. Å jeg er over gjennomsnittet overbevist. Snakker om dette til familie og venner.

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg bruker alle produktene for moden hud. Renser med Sweet and Creamy oil cleanser morgen og kveld, i tillegg til maskene (både fukt og peeling) som jeg bruker med jevlige behov. Acai Hydra Cream er dagkremen jeg avslutter morgenstellet mitt med.

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Reduser sukker og raske karbohydrater, mer grønnsaker og gjerne økologiske. Godt rent vann til å drikke. Styr unna det som «forurenser» kroppen og dermed også setter spor i en etterhvert aldrende hud.