Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Marina Miracle lanseres i Nederland og Belgia

29 mai 2018 – Marina Engervik

Marina Miracle Nederland Belgia Hanne og Joost

Det er med stor glede at vi kan fortelle at Marina Miracle nå blir representert i Nederland og Belgia. Det var Hanne og Joost fra Nederland som tok kontakt med oss. Hanne ønsket å ta inn et unikt og naturlig hudpleiemerke på markedet i Nederland fordi hun så at det var noe som manglet på markedet og at det var et stort potensiale. Etter å ha brukt våre produkter en periode og lagt merke til at vi vant flere priser for gode produkter var valget hennes klart, hun ville lansere Marina Miracle i Nederland sammen med sin samboer Joost som har utdannelse og og god erfaring med markedsføring. Med Hanne sin kompetanse i hudpleie og entreprenørskap mener vi at dette blir et drømmeteam og at de vil gjøre Marina Miracle godt kjent i både Nederland og Belgia.

 

Intervju med Hanne i avis i Nederland

Hanne nederland belgia marina miracle

Hanne ble nylig intervjuet av en avis i Nederland om oppstarten av Marina Miracle og tankene hennes rundt det. Hun sier:

"Jeg har alltid vært interessert i sminke og hudpleie, og vi ønsket å starte vårt eget selskap. Jeg har selv brukt Marina Miracle-produktene en stund nå og sett en stor forbedring i huden min fordi ingrediensene er så rene og naturlige. Produktene er økologiske, veganske, ikke dyretestet og probiotisk. Alle ingrediensene er rene, for eksempel, hvis det inneholder arganolje, er det en olje av meget høy kvalitet. Morokko selger 1,5 ganger mer arganolje enn de produserer, noe som betyr at det ofte blir vannet ut med andre oljer. Rene oljer er bedre fordi de trekkes godt inn i huden på grunn av den naturlige oljen du allerede har i huden din.''

Hanne og Joost opererer nå som en franchise og vil representere Marina Miracle i Nederland og Belgia.