Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Leira Lash Lounge

06 september 2021 – Marina Engervik

Elisabeth Leira Lash Lounge Marina Miracle

Vår nye forhandler i Ørsta, Leira Lash Lounge, eies av Elisabeth Dalseth. Hun er utdannet hudpleier og vippetekniker. Elisabeth brenner for naturlig skjønnhet og hun sier: 

''Jeg oppdaget Marina Miracle når jeg leita etter naturlige og gode produkter til å bruke selv og til å tilby mine kunder på Leira Lash. Vi er ett med naturen og jeg har alltid sagt at det naturlige er best, så lenge det blir dyrket, høstet og behandlet på riktig måte. Her scorer Marina Miracle høyt på lista! Marina Miracle tilbyr virkelig «full pakke» av det jeg mener hører til i en god hudpleierutine. Jeg gleder meg til å jobbe mer med disse på Leira Lash''

- Elisabeth Dalseth

 

Klikk her for å besøke websiden og booke time hos Leira Lash Lounge.