Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Intervju med Diamanten Marta Larsen

07 juni 2018 – Marina Engervik

Intervju med Marta Larsen som fant sin løsning for akne og uren hud.

I Februar så startet vi vår kundeklubb med bonusprogram. Vi har nå fått vårt først første Diamant-medlem, Marta Larsen (20). Vi ønsket selvfølgelig å vite mer om hvem Marta er og sendte henne noen spørsmål. Vi håper det er gøy for andre kunder også å se hvem de disse første diamantkundene er så vi satser på flere slike intervjuer fremover.

 

Navn og alder?

Jeg heter Marta Larsen og jeg er 20 år gammel.

 

Hvem er du?

Jeg er en blid jente med en stor interesse for hudpleie og makeup. Jeg bor i Ski sammen med min samboer, går på skole i Ås og håper å få meg en utdanning innenfor data.

 

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg har slitt lenge med akne og uren hud, og jeg ville gi huden min en pause fra alle produktene jeg brukte med rare ingredienser og kjemikalier som egentlig ikke hjalp huden min i det hele tatt.
Jeg hadde hørt mye bra om naturlige ansiktsoljer, og at det er en god og naturlig løsning på problemhud. Dette hadde jeg lyst til å teste, og etter et enkelt Google søk endte jeg opp på Marina Miracle sin side hvor jeg fant så mye mer enn bare naturlige ansiktsoljer.

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg prøvde først ut Acne Fight Serum og Sweet & Creamy Oil Cleanser. Jeg var veldig fornøyd med effekten det hadde på huden min, så mitt neste kjøp ble hele pakkeløsningen for fet og uren hud som inneholder: 

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Vær åpen, og gi positivitet til de rundt deg, så får du så mye positivt tilbake.