Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju med diamanten Maren

24 juni 2019 – Martin Engervik

Maren Grindstein

I vårt bonusprogram kan man bli en diamant-kunde når man har samlet seg opp en viss sum med poeng. I skrivende stund har vi 84 slik diamenter og ønsket å vite mer om hvem en av disse kunder er så vi snakket kort med Maren som har vært fast kunde siden februar 2014.

 

Navn og alder?

Maren Grindstein 34 år

 

Hvem er du?

Jeg bor i Bergen, er gift og har 4 barn. Den siste er 6 mndr, så jeg er for tiden i permisjon. Ellers jobber jeg som nattevakt på sykehjem. Jeg er veldig glad i natur og friluft og opptatt av å gi både meg selv og familien naturlig og sunn mat. Jeg har ikke så mye tid til omfattende hudpleierutiner, så jeg syns det er helt topp at Marina Miracle sine produkter gjør det enkelt for meg å gi huden min god pleie.

 

Hvordan oppdaget du Marina Miracle?

Jeg husker faktisk ikke helt hvordan jeg oppdaget Marina Miracle, men kanskje det var gjennom Facebook!? Jeg kjente Marina litt fra før, så når hun lanserte den første oljen, var jeg rask med å bestille den. Jeg tenkte at endelig er det noen som lager helt rene produkter uten noe lureri!

 

Hvilke produkter av Marina Miracle bruker du?

Jeg har prøvd de fleste produktene, men de jeg alltid må ha i skapet, er; 

Også bruker jeg også: 

 

Har du andre tips til en naturlig og sunn livsstil utenom hudpleie?

Jeg prøver å spise rent, gjerne økologisk, og jeg styrer unna det jeg kan av kunstige stoffer i mat og drikke. Og nok vann, er hud og helsetips nr.1 har jeg lært😊 og nok søvn vil jeg jo gjerne si, men det er ikke alltid så lett..