Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Intervju i Nordique

06 september 2016 – Marina Engervik

Nordique marina miracle interview

Nordique er en livsstilsblogg som fokuserer på livet her i skandinavia. De tok kontakt med meg fordi de syntes det virket spennende med norsk-produsert hudpleie. De har nå tatt inn 3 av våre naturlige oljer i Nordique nettbutikk og de har hatt et intervju med meg. Intervjuet foregikk på engelsk, men jeg har oversatt det til norsk her:

 

Et norsk mirakel


1 september 2016


Nordique er glade for å samarbeide med det norske hudpleieselskapet Marina Miracle, en produsent av høy kvalitet, luksuriøse og økologiske hudpleieprodukter.

Vi chattet med grunnlegger og daglig leder Marina Engervik, om omfanget, hennes inspirasjon og selvfølgelig om vakre Norge.

 

Hvem står bak Marina Miracle? Fortell oss litt mer om deg selv!

Jeg vokste opp i Båtsfjord, en liten by i Nord-Norge. Jeg er 28 år gammel og bor sammen med min mann i Oslo. Vi liker å se verden sammen, og vi elsker fotturer og skiturer, lage middag med venner eller bare slappe av i sofakroken med et stort glass rødvin. Jeg har alltid hatt en lidenskap for hudpleie og kosmetikk, det er derfor jeg elsker jobben min!

 

Hva inspirerte deg til å begynne Marina Miracle?

Jeg hadde alvorlige hudproblemer og allergier etter å ha brukt produkter med syntetiske kjemikalier. Jeg har også atopisk eksem og veldig sensitiv hud. Jeg prøvde alle typer behandlinger, men ingenting virket, så jeg laget min egen "medisin". Huden min ble helbredet og jeg begynte å lage mitt produkt for venner og deres hud ble også frisk, og de var så glade! Ordet spredte seg og folk begynte å spørre meg om ''mirakel oljen". Det fikk meg til å tenke at jeg kunne hjelpe enda flere mennesker med deres hud hvis jeg startet mitt eget merke. En lang historie, kort: jeg sa opp jobben min og startet Marina Miracle.

 

Fortelle oss mer om dine ansiktsoljer som vi har tilgjengelig her hos Nordique - Hvordan fungerer disse? Hva er unikt med disse produktene?


Disse ansiktoljene er alle 100% naturlige og laget i Norge med Ecocert og Debio sertifiserte økologiske ingredienser. Herbal Face Oil og Acne Fight Serum er begge formulert med unike skandinaviske urter, rene oljer, vitaminer og plantesafter. De er begge balanserende på huden og vil gi huden dypere fuktighet på den mest effektive måte. Huden blir uthvilt og balansert med en sunn glød. Herbal Face Oil er for de som har mer tørr til kombinert hud og Acne Fight Serum er for fet hud.

Argan Night Serum er faktisk både et serum og en ansiktsolje fordi den har flere aktive ingredienser som AHA fruktsyre, vitamin B, C og E og juice fra Aloe Vera. Disse aktive ingrediensene vil eksfoliere og jevne ut hudtonen og samtidig bidra til å bringe oljer fra aprikos, argan og nattlys dypere inn i huden. Resultatet er en super myk, hydrert hud med en fantastisk glød!

 

Hvordan er du inspirert av omgivelsene i vakre Norge? Fortell oss mer om hvordan det påvirker deres produkter?

Jeg elsker alle de fire årstider og sjarmen med hver enkelt. Jeg elsker vinteren fordi da kan jeg gå på ski i våre vakre fjell, og om sommeren kan jeg gå på fjelltur og sove i telt i vakre omgivelser. Når jeg er ute får jeg en følelse av fred og velvære. 

 

Hva er dine favoritt aspekter med livet i skandinavia?

Den vakre naturen og den friske luften. De kalde vintrene som er opplyst av nordlys og de lange, solfylte dager om sommeren.

 

Hva er din TOPP anbefaling for en førstegangs besøkende til Norge?

Ikke kast bort tiden i byene! Vi har jo flere flotte museer, kunst og kultur og god mat, men dette er ikke unikt fra mitt synspunkt. Det som jeg syns er unikt er de høye fjellene og naturen. Invester i noen gode tursko, gå på fjelltur og gjør din ferie i Norge til en opplevelse du aldri vil glemme :)

 

Du kan lese intervjuet på engelsk her.