Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Benedicte fra Top Model Scandinavia

06 september 2016 – Marina Engervik

Benedicte Haugaard

Foto: Benedicte Haugaard

Benedicte Haugaard er en nydelig, ærlig jente med en utrolig bra blogg! Og hun deltar også på årets Top Model Scandinavia som går på FEM. Hun har brukt våre produkter i ca to år og har skrevet et innlegg om sine favoritt-Marina Miracle-produkter.

Benedicte skriver: 

''Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg holder huden i sjakk – både fordi jeg har slitt med hormonforstyrrelser og stoffskifteproblemer, men også fordi jeg fort får stresskviser og trenger vidundermidler for å hanskes med de. Huden min krangler med parfyme, parabener og andre unaturlige tilsetningsstoffer – derfor må jeg bruke kjemisk eller naturlig hudpleie. Marina Miracle er et norsk merke med norskproduserte produkter. De er fri for all den søpla huden din ikke trenger i tillegg til å være dyrevennlig og snill mot miljøet. Jeg har brukt Marina Miracles hudpleie, rens, masker og vippeserum frem og tilbake i nærmere to år og har vært veldig fornøyd.

Favorittene mine fra Marina Miracle er oljerensen, vippeserumet, nattserumet og fuktighetsmasken. De andre produktene er også gode, men jeg føler huden min krever større korn i ansikts-skrubben og en fuktighetskrem med mindre olje under sminken på dagtid, derfor unngår jeg akkurat disse to. Om du sliter med det motsatte og har tørr hud istedenfor oljete så er herbal face oil helt fantastisk! Både mamma og mormor bruker disse oljene og virker veldig fornøyd.

Benedicte haugaard tester marina miracle

Foto: Benedicte Haugaard

Oljerensen lukter naturlig godt, er mild og god på ansiktet og har en fantastisk myk konsistens jeg aldri har kjent maken til. Fuktighetsmasken etterlater huden silkemyk, og er perfekt å bruke før argan night serum før leggetid. Vippeserumet er så bra at det fortjener et eget blogginnlegg, og det serverer jeg dere allerede neste uke! Dette er forresten ikke affiliatelenker, så jeg tjener ingenting på å anbefale disse produktene videre. Jeg vil bare gi dere et godt, dyrevennlig og naturlig hudpleietips før helgen ♥''

Klikk her for å se våre produkter.