Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Enkel hudpleierutine i sommer

29 juli 2016 – Marina Engervik

marina miracle hudpleie på sommer

Hudpleierutinen min forandrer seg nå som det er sommer og varmt. Jeg merker at huden min ikke trenger like mye fuktighet som for eksempel på vinteren, som er ganske vanlig for oss som bor i Norge. En god daglig hudpleierutine vil holde huden sunn og yngre lengre. Det vil også hjelpe mot uren hud.

 

Jeg har en tendens til å få uren hud på sommeren, det kommer av det varme været og at jeg svetter mer. Dette tetter til porene og man har da mye større sjanse for å få uren hud. Jeg bruker solkrem hver dag for å beskytte huden, det kan også tette til porene og forårsake kviser. Jeg tenker at jeg heller vil ha et par kviser i ansiktet enn rynker, så solkrem er et lett valg. Kviser kan man behandle, rynker er veldig mye vanskeligere.

 

Hver morgen og kveld

Jeg renser ansiktet med Sweet & Creamy Oil Cleanser hver morgen og kveld. Denne ansiktsrensen er mild og vil ikke strippe vekk oljene som vi har naturlig i huden. Den vil rense huden og får huden til å føles myk og ren etter vask. Etter at ansiktet mitt er helt rent tar jeg 6 dråper Acne Fight Serum (jeg trenger litt ekstra dråper pga at jeg får lett tørr hud) Etter det påfører jeg solkrem over oljen.

 

En gang i uka

Marina miracle ansiktsmaske rosehip

Jeg bruker Rosehip Peeling Mask en gang i uka for å få dyprenset huden skikkelig og dratt ut urenhetene. Jeg starter med et rent ansikt og legger maska på. Jeg pleier å kose meg litt ekstra når jeg tar ansiktsmaske, dette er min lille kvalitetstid i hverdagen. Jeg ser på yndlingsserien min eller en film og drikker et stort glass vann med sitron eller kanskje et glass vin hvis det er helg ;). Jeg lar masken virke i ca 60 minutter. De siste 2 minuttene sitter jeg bare i sofaen og masserer alle sukkerkornene i masken inn i ansiktet. Jeg vasker alltid masken av med en muslin-klut (disse får du kjøpt i de fleste hudpleiesalonger). Da får jeg litt lett peeling samtidig som jeg vasker masken av. Så tørker jeg huden og tar på 5 dråper Argan Night Serum. Etter dette får jeg en utrolig deilig renhetsfølelse og huden holder seg kjempefin flere dager etterpå. 

Marina Miracle argan night serum dropper

Denne hudpleierutinen kan jeg anbefale til alle som kan få litt uren hud på sommeren, men som fortsatt trenger den gode fuktigheten. Jeg merker at når jeg gjør denne rutinen forsvinner kvisene og huden min gløder og ser sunn ut.

 

Hvis du sliter med tørr hud kan du bruke Herbal Face Oil i din daglige hudpleierutine og når du skal bruke ansiktsmaske velger du Shea Hydration Mask. Da får du en virkelig god fuktighetsboost til huden din!

God sommer! :)