Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

FRI Ren Pleie

03 mars 2016 – Marina Engervik

FRI Ren pleie Marina miracle

FRI - Ren Pleie har blitt forhandler! De vil både bruke produktene våre i naturlige ansiktsbehandlinger samt selge de i salongen. 


FRI - Ren Pleie er en hudpleiesalong- og butikk som kombinerer klassiske hudpleietradisjoner med rene pleieprodukter, både for kvinner, menn og barn. Her vil du finne det beste innen ren pleie til ansikt og kropp! De fører kun naturlige produkter som er uten parabener, mineraloljer og genmodifiserte ingredienser. Derfor valgte FRI - Ren Pleie oss, fordi vi når opp til deres høye standard. 


Salongen drives av Line som er utdannet fra Den Franske Kosmetologskole i Oslo i 1989. Hun har tidligere jobbet i ledende salonger i Oslo og i 10 år som markedssjef hos en av Norges ledene leverandører innen profesjonell hudpleie. Line har stor pasjon for ingredienser og deres egenskaper i forhold til huden. 

 

Du er invitert til lanseringen!

Neste torsdag, 10 mars, kl 13-18 er det offisiell lansering av Marina Miracle i salongen deres. Dette er et åpent event og vi håper så mange som mulig kan komme innom løpet av disse lanseringstimene. Jeg vil også være der og holde demo om naturlig hudpleie og det vil bli gitt bort Marina Miracle-goodiebags til de 10 første som kjøper et Marina Miracle-produkt! 


Håper på å se deg i Slemdalsveien 70 på Vinderen i Oslo neste torsdag!

 

Marina Miracle lanseres hos FRI Ren Pleie på Vinderen i Oslo

Marina Miracle hos FRI Ren Pleie


Lignende saker for deg:

Marina Miracle er med på åpning av ny salong, FRK Beauty >>

Intervju med Marina Miracle i fagblad >>

Forhandler forteller om hvorfor hun alltid anbefaler Eyelash Serum >>