Kåret 3 ganger til beste skandinaviske hudpleiemerke!

Et naturlig hudpleieprodukt i stadig utvikling

29 februar 2016 – Marina Engervik

ansiktsolje utvikling

Min søken etter de reneste og mest næringsrike ingredienser fører til at produktene våre alltid er i utvikling. Min første flaske med Herbal Face Oil testet jeg 1 Mars 2012 og det var en lang vei med konstante endringer og justeringer før produktet ble lansert i 2014.

Det som bare ytterst få har fått med seg, er at vi har endret produktet 7 ganger siden lansering.
 
Siden lanseringen i 2014 er det ikke bare designet som har endret seg. Selv om formelen på produktet har vært lik så har innholdet endret seg. De økologiske andelene av produktet var tidligere på 35%. Dette er høyt fordi de fleste kan bli økologisk sertifisert på 10%, men for oss var dette kun et startpunkt. Veien mot å øke dette til 50% var lang og vi lærte over tid at økologisk sertifiserte ingredienser ikke alltid er bedre enn andre. Selv om ingredienser er økologiske så kan de være av lavere kvalitet som resulterer i mindre fuktighet og næring.

Det kan også være andre bakdeler som oppdages under testing. Lukt er et eksempel på det. Hvor viktig lukten er oppdaget vi spesielt i vinteren 2014 hvor Herbal Face Oil gikk igjennom testing med gode tilbakemeldinger, men fikk raskt reaksjoner da vi slapp produktet til et knippe kunder. I dette tilfellet så var kvaliteten på ingrediensen ypperlig, den var også økologisk men mange assosierte lukten for mye med jord. Vi endret ingrediensene igjen.

 
Testing er en utrolig viktig del av vår utvikling og har kun vokst i omfavn, men vi fortsetter forbedringen av produktet.

Vår nyeste versjon av Herbal Face Oil har nå klart å oppnå 78% sertifiserte ingredienser og kvaliteten har stadig økt.
 
I 2016 har vi sluppet det vi internt kaller versjon 7 av Herbal Face Oil og vi er veldig stolte av den! Vi mener selv vi virkelig har nådd et enormt nivå av kvalitet i alle ledd på vår velkjente bestselger, Herbal Face Oil. Formelen er den samme og prisen er uberørt, men produktet har virkelig blitt tatt til et nytt nivå siden lansering!

 

Herbal Face Oil

(Klikk på bildet for å gå til produktet)


Andre artikler for deg:

Se video om vår nye ansiktsmaske >>

Se før og etter bilder etter bruk av Herbal Face Oil >>