Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

3 enkle måter du kan ta vare på huden din i høst

29 september 2015 – Marina Engervik

marina miracle tips til hudpleie på høsten

Får du tørr og gusten hud når det kalde høstværet kommer? Dagene blir kortere, temperaturen synker og luften blir tørrere. Disse tre fakorene har påvirkning på huden din, og huden mister ofte sin glød og fuktighet på denne årstiden. Heldigvis fins det flere måter å opprettholde fuktigheten i huden på. Her kommer 3 av våre beste tips for en sunn hud på høsten:


1. Eksfolier

Når huden er tørr og gusten er en god skrubb som fjerner døde hudceller, etterfulgt av et eksfolierende serum noe som virkelig bringer liv tilbake til huden. Du kan lett blande din egen, helt naturlige ansiktsskrubb ved å blande f.eks: brunt sukker, sitronsaft og jomfru kokosnøttolje (ta en teskje av hver ingrediens og bland i en liten skål). Etter at du har skrubbet ansiktet og vasket det helt rent igjen, påfører du Argan Night Serum. Huden blir myk og får ny glød!


2. Fukt

Å tilføre huden god fuktighet på denne årstiden er et must for en sunn hud! Du kan bruke Herbal Face Oil eller Acne Fight Serum (eller Active Face Oil for dere menn). Ansiktsoljene inneholder naturlige oljer som både gir glød og fuktighet og som beskytter hudens fuktighetsbarriere. Vi kan si dette fordi ansiktsoljene inneholder et naturlig høyt innhold av lipider. Les mer om lipider her.


Usikker på hvilken ansiktsolje som passer for deg? Les vår enkle guide her.


3. Vann

Det er veldig viktig å drikke mye vann på denne årstiden. Kulde trekker ut fuktighet og vann fra huden, derfor blir huden tørr når det er kaldt. Det er kjempeviktig å drikke nok vann. Ha alltid med deg en vannflaske i veska, slik at du kan fylle på med fuktighet innenfra uansett hvor du er.

Vi ønsker deg en nydelig høst! :)


Lignende saker for deg:

7 matvarer som gjør underverk for huden > 

4 vanlige myter om hudpleie >

Avokado har en unik anti-age effekt >