Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

5 Oljer for flottere vipper og bryn

25 juli 2019 – Marina Engervik

Øyevipper og bryn Eyelash Serum

Det har vært debatter i forkjellige medier om vippeserum med syntetiske kjemikalier som kan forårsake vonde bivirkninger. Visse du at det faktisk finnes helt natulige ingredienser som kan gi gode resultater men på en mer skånsom måte og helt uten skadelige bivirkninger?

For å få vipper og bryn til å vokse er det noen oljer som er viktige for å tilføre vitaminer, mineraler, fettsyrer og antioksidanter. Vi har satt opp en liste over 5 oljer og dens egenskaper til å pleie og styrke hårvekst. Det er viktig med en god kombinasjon med oljer som får vippene til å vokse, men det er også viktig med oljer som styrker håret slik at du vedlikeholder lengden på vippene.

 

1. Castorolje

Castorolje kan forlenge vipper og bryn. Castorolje er nemlig rik på fettsyrer og antioksidanter som tilføyer mye næring, stimulerer vekst og styrker vipper og bryn på en helt naturlig måte. Castoroljen øker blodsirkulasjonen i huden som igjen også stimulerer hårsekkene slik at hårene vokser ut raskere. Castorolje er en favoritt for å få hår, vipper og bryn til og vokse seg så lange som de naturlig kan bli.

Les mer om castorolje.

 

2. Macadamiaolje

Macadamiaolje er en olje som er perfekt for håret fordi det danner en film som beskytter håret og hindrer det i å falle av for tidlig. Oljen øker også elasiteten og styrker hvert hårstrå fordi den er rik på proteiner og fettsyrer.

Les mer om macadamiaolje.

 

3. Mandelolje

Mandelolje er en mild olje som er rik på vitaminer. Uten vitaminer og fuktighet kan vippene ha vanskelig for å vokse seg lengre og sterkere. Mandelolje inneholder Vitamin E, kalsium og magnesium og gir mye fuktighet til vippene. Ved bruk av mandelolje over en periode kan du forvente sunnere vipper og bryn.

Les mer om mandelolje.

 

4. Avokadoolje

Advokadoolje er kjent for sine mange helsefordeler. Oljen er full av viktige fettsyrer, vitaminer og mineraler som danner et lag på vippene og hindrer de i å falle av for tidlig.

Les mer om avokadoolje.

 

5. Arganolje

Argan olje er en velkjent olje med mange fordeler for hud og hår. Argan olje burde være ett must i din vippe rutine. Dette er fordi oljen inneholder mye Vitamin A, Antioksidanter og fettsyrer og kan gjøre underverker når du bruker oljen på vippene daglig.

Les mer om arganolje.

 

Et naturlig og trygt alternativ for dine vipper og bryn. Serumet hjelper vippene til å vokse seg lange og bryn blir tettere og mørkere i fargen.

Hvis du ønsker et helt naturlig vippeserum som inneholder alle disse fantastiske oljene er Marina Miracle Eyelash Serum perfekt.

 

Skrevet av Hanne Garnvik / Marina Miracle Nederland