Min Kurv

Lukk

Macadamiaolje - Perfekt til hår

Macadamiaolje

Macadamia

♦ Perfekt olje til hår

♦ Øker elastitet

♦ Styrker håret fra rot til spiss

♦ Rik på proteiner og fettsyrer

♦ Gir sunnere og lengre øyevipper og hår


Macadamiaolje inneholder 60% oleinsyre, 19% palmitolein-syre, 1-3% linolsyre og 1-2% α-linolensyre. Oljen inneholder omtrent like mye omega-6 og omega-3.


Macadamiaolje er fantastisk for hår. Den vil styrke og øke elastitet slik at hårstrå ikke slites av og forhindrer at øyevipper faller lett av. Makadamiaolje er svært næringsrik og vil fungere som en balsam for hvert hårstrå.


Denne fantastiske oljen er veldig lett og absorberer raskt inn i håret. Høyt nivå av fettsyrer i oljen beskytter håret og hodebunnen. Hvert hårstrå blir friskere, mykere og mer elastisk. Proteinene i denne oljen bidrar til å styrke og fremme sunt hår. Macadamiaolje eliminerer krusete hår, gir glans til håret og etterlater håret silkemykt og glatt.


Denne oljen finnes i vårt øyevippeserum som reparerer vippene. Øyevippeserumet skiller seg ut ved å være helt naturlig og gi et sunt og langvirkende resultat. Øyevippene blir sterkere, sunnere og lengre uten bivirkningene fra sterke kjemikaler. Kun helt naturlige ingredienser!

Hudpleieprodukter med Macadamiaolje - Perfekt til hår

Motta de beste tilbudene:

Meld deg inn i kundeklubben å motta bonuspoeng på alle kjøp og de beste tilbudene på epost. Det er tilbud du ikke får andre steder!

Skriv din epost her og klikk på knappen:

SEARCH THIS STORE