Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Kaos med kjærlighet tester olje for menn!

17 februar 2015 – Marina Engervik

veronikad.no

Skinlove.no er en av våre kjære forhandlere. De har i samarbeid med mammabloggen Kaos med kjærlighet fått testet og omtalt Active Face Oil for menn. 

Kristoffer er mannen til Veronika som testet oljen. Han var skeptisk til oljen fordi han aldri har brukt noen fuktighet til ansiktet før. Og de gangene han har prøvd noen form for fuktighet har han bare fått fetere hud av det. Ansiktsoljen vår for menn viste seg å være en positiv overraskelse for Kristoffer, han sier:

''Oljen bruker jeg på flere måter. Jeg bruker den etter jeg har stelt meg for å tilføre huden fuktighet, som såpe og som etterbarberingsvann. Jeg har ikke brukt noe form for fuktighetskrem/olje tidligere, da huden min har blitt veldig fet av dette. Uansett om kremen er ment for «fet hud». Active oil gir en oppfriskende, ren, myk og jevn hud i ansiktet. Etter at jeg startet å bruke oljen har jeg merket forskjell ved at jeg har mindre utbrudd og urenheter. Huden er mindre irritabel og ser mye friskere ut.

Den aller beste funksjonen til oljen må være «etter barbering». Når skjegget er borte smører jeg inn område med oljen, og på den måten unngår jeg røde nupper, tørr og irritert hud. Jeg har prøvd MYE av etterbarberingsprodukter, men ingen har foreløbig holdt det de lover. Denne oljen fungerer utmerket til dette bruksområde, og det er godt å endelig å ha funnet noe som gir en fin hud ETTER barbering.

Det er deilig å bli kvitt skjegget, men det er plagsomt med irritasjon av hud og hårsekker. Huden blir ofte «hvit og tørr», og man får en ujevn fargetone i ansiktet. Oljen sikrer en frisk og jevn hudtone.''

Tusen takk for en kjempefin omtale Veronika og Kristoffer! :)

URL: veronikad.familieprat.no

Active face oil for menn

(Klikk på bildet for å gå til produktet)