Økologisk effektiv hudpleie fra Norge!

Acne Fight Serum mot fet hud

04 desember 2014 – Marina Engervik

Bekjemp fet hud med olje! 

''Hva? Er du gal...? Jeg prøver å bli kvitt oljen i huden min. Ikke tilføre mer olje på fet og uren hud!''

Det er kanskje akkurat det du tenker eller har hørt andre si om bruk av olje på fet hud. Dette er en myte som vi prøver å ta knekken på. Hvis du plages med fet og uren hud bør du gi Acne Fight Serum en sjanse. Her er grunnen:

Huden produserer olje for å beskytte og fukte seg selv. Uten talg i huden, ville vårt største organ ikke fungere.

Tendensen til oss med fet hud er å bruke sterke rensemidler, syrer og kremer for å strippe bort oljen i huden. Disse sterke produktene fjerner vår naturlige sebum (olje) i huden, huden går da i ''overdrive'' og øker produksjon av olje for å erstatte den oljen som er blitt fjernet. Det endelige resultatet blir en irritert hud som fortsatt er fet.

Hvis du istedet bruker en ansiktsolje som er formulert spesielt for fet hud og inneholder nøye utvalgte ingredienser som ikke tetter porene dine, vil historien få en bedre vending. Etterhvert som huden din vender seg til å få olje tilført regelmessig, er det som om den sier:

''Oi! Jeg har jo mer enn nok olje, jeg trenger ikke å produsere like mye olje som før. Nå kan jeg ta det med ro.''

Rene, naturlige oljer har en helt unik egenskap til å balansere huden, men dette er en prossess. Siden huden din allerede har mye olje i seg kan et bytte av hudpleierutine føre til små kviser eller nupper, men hvis du er litt tålmodig, så starter huden å balansere seg etter kort tid. Huden blir klar og urenheter forsvinner.

Husk at behandling av fet hud med olje kun fungerer hvis man bruker ingredienser som er rene og sammensatt på en måte som ikke tetter porene. Vi anbefaler derfor Acne Fight Serum.

Les mer her om hudpleierutine ved fet hud.


maria h''Jeg har vært så heldig å få bruke denne oljen i ca 6 måneder nå. Har vært plaget med voksen kviser, å denne oljen har hjulpet huden min til å finne balansen igjen. Ikke tro at en problem hud er fikset over natten, men gi oljen tid, det gikk ca 3 måneder før mine kviser begynte å forsvinne. Men den fete huden stabiliserte seg fort! Jeg anbefaler denne oljen på det varmeste!!!'' - Maria H.